Şimdi Ara

Nexus 4 için En iyi Rom-Kernel İkilisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: psychedelicamel

quote:

Orijinalden alıntı: magicool
    suan cm 10.1 var stock roma dömem lazım ama tgz dosyaları kurulmda görülmüyor bana fabrika romu tgz olmayan bir dosya gösterebilirmisiniz?

Toolkit ile flashlayacaksın

nexus toolkit işe yapmış gibi duruyor fakat hişbişey olmuyor bu durumun baseband güncellemesiyle ilgili oldugunu düşünüyorum cünkü komut ekranında baseband update required yazıyor sonrada çıkmak için bir tuşa basın diyor çözemedim

• paranoid romdan sıkıldım başka bildiğiniz en iyi rom yok mu?
  • vkfkbr kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz gibi voltajı ve maksimum hızı nasıl düşürebilirim? Paranoid+Franco nighty r191 plus yüklü. Voltage Control programından voltajların hepsini 100'er 100'er düşürdüm fakat telefonu her açtığımda sıfırlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1979

Hocam bahsettiğiniz gibi voltajı ve maksimum hızı nasıl düşürebilirim? Paranoid+Franco nighty r191 plus yüklü. Voltage Control programından voltajların hepsini 100'er 100'er düşürdüm fakat telefonu her açtığımda sıfırlanıyor

Bu şekilde olması bence daha güvenli. herhangibir yüklenme anında cpu ya da gpu kafayı yerse küçük bir reset herşeyi düzeltecektir. fakat illaki ben bunu istiyorum diyorsanız set on boot diye bişey olması gerekir. onun tikini açmalısınız..
  • Herkese selam, beyler ben bu sanal tuşlardan çok sıkıldım, nexus 4 için sanal tuşları gizleyebildiğiniz en stabil rom hangisi ?
  • güncel rom ve kernel tavsiyesinde buluncak var mı en iyileri hangileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertoloji

güncel rom ve kernel tavsiyesinde buluncak var mı en iyileri hangileri?

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=94874

@ SertaGE isimli üye nin imzasına bakabilirsiniz ,sonrada GAPPS yüklersiniz
  • Arkadaşlar romlari bira arastirdim da miui rom, cwm, paranoid android, vanir gibi bir suru rom buldum sizin önerilerini neler? Hangi rom en iyisidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.