Şimdi Ara

Nexus 4 Sıfırdan Android kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Android 5.0 ın ortaya çıkması ile Nexus 4 model telefonuma factory image dosyası ile yüklemek istedim. Fastboot ayarlarını yaptım. Sonra fastboot erase boot , cache, recovery, system, userdata işlemlerinide yaptıktan sonra radio işlemine geldiği zaman hata aldım. Son işlemi bu hataya rağmen yapmak istedim fakat son işlemde de hata aldım bu yüzden yükleme yapamadım. İçinde yüklü olan Android KitKat ı da ilk işlerlerde silmek zorunda olduğum için telefonu geri açamadım. Telefonumun içinde Android yazılımı olmadığı için açamıyorum. Sıfırdan Android kurmak istiyorum. Çözümlerinizi bekliyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

• O aldığın hata sanırım error:not found hatası. radio.img yazıp dosyaya attıysan görmüyor radio.img.img yazıp dene olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus wug toolkiti kur. herhangi bir sürüm olabilir. ben 1.7.9 ile aynı sorunu çözdüm.

lollipop ya da kitkat'ın orijinal factory imaj dosyasını indir masaüstü ya da kolay ulaşabbileceğin bir yere koy.

toolkiti aç, sağdda flash stock ve unroot var buna alrtındaki softbricked'i seçtikten sonra bas. çıkan pencereye tamam de.

açılan yerden "i downlloaded factory image myself that i would like to use instead" seçeeneğini seç ok de ve açılan pencerede indirdiğin zipli imaj dosyasını göster. gerisinde de yönergeleri takip et. daha sonra dos ekranında senin yaptığın işlemleri yapıp devam edecek.

arada bir yerde takılıırsa baştan aynı işlemi başka bir usb porta bağlayarak dene yine olmazsa usb kabloyu dene. ya port arızası ya da kablo yüzünden takılma yapar.

iyi şanslar sana
  • Cozdum arkadaşlar... Radio dosyasını yuklerkken girilen kod varya fastboot flash radio diyoruzya oraya artı bir tane daha radio geliyor ilki kodun ikincisi dosyanın o yüzden hata aliyormusum... Bu aşamadan sonra zip li dosyayı yüklerken de hata aldım... O hatayı da zip ki dosyanın içindekileri çıkarıp tek tek yukledim ama bayanı uzun surdu heleki sistem.IMG yi yüklerken... Ama sonunda kazanan ben oldum Android 5.0 yukledim... Güzel olmus... :D

• Bizim gibi amatörlerin karşılaştığı hatalar :D yapacaklar dosya yedeklemesini alsın tüm SD kartı siliyor.
    Boş ram 1.5-1.6gb dolaylarında,şarj 15 saatte 7-8 saat uyanıkken %7 şuan oldukça iyi. Yükleyebilen yüklesin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErtAsL.61 -- 16 Kasım 2014; 14:48:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.