Şimdi Ara

Nexus 4 vs Optimus G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an kullandığım telefon samsung galaxy nexus. telefonumdan aşırı memnundum. ancak camı kırıldı, power tuşu bozuldu, yaptırıp 300-400 vereceğime bari yeni bir tane alayım diye düşündüm.

kafamda bir kaç soru var, nexus'lar öncelikle güncellem alıyorlar direk. şu an cihazımda 4.3 kullanıyorum mesela, ama bunu manuel olarak yaptım ve doğrusunu isterseniz bu işlerle aram olmadığı için de baya uğraştırdı beni. Samsung vermedi 4.1 den sonra güncelleme. Şimdi nexus 4 alırsam güncellemeyi direk LG'den alabiliyor muyuz. LG'nin tutumu nedir bu konuda? Diğer yandan optimus G'nin donanımsal özellik olarak nexus'tan kamera farkı olduğunu gördüm. Cezbetti yeterince. Ancak eğer nexus 4 yeni güncellemeleri manuel işleme gerek kalmaksızın alacaksa nexus 4'te gayet düşünülebilir, tabi nexus'umda 1 senedir hardcore kullanmama rağmen tek bir kasma bile olmadı, google'a bağlıyorum bunu. Neyse uzadıkça uzuyor, forumu da detaylı araştıramadım varsa da konu kusra bakmayın. teşekkürler şimdiden.

• Güncellemeyi Samsung vermedi değil Google vermedi. Nexus'lar sürekli güncelleme almaz sadece 18 ay alırlar. Nexus 4'de 18 ay dolunca almayacak diye biliyorum. Bana sorarsan Optimus G al. Nexus 4'ün ısınınca performansı düşüyor, bataryası az ve kamerası Optimus G'den kötü. Bence Optimus G al.
  • peki optimus g pro hakkında ne düşünüyorsun? ekstradan bir 200 liralık daha fark var. optimus g ile farkı değer. görebildğim kadar fark olarak, arttırılabilir hafıza, ve home button olarak gözüme çarptı. değer mi aradaki fark için düşünmekteyim.
  • Daha önce Nexus 4 kullanan biri olarak o telefonun nasıl olduğunu en iyi siz bilirsiniz.Eğer saf android görünüşünden ve telefonda hiç özelleştirme bulunmamasından memsunsanız aynen devam edebilirsiniz derim.Güncelleme konusunda ne olur bilinmez ama nexuslar da belirli bir yere kadar güncelleme alıyor.Yinede diğer telefonlara oranla güncelleme konusunda daha iyi olacağını söyleyebilirim.Optimus G ise nexus 4'ün aldığı her güncellemeyi almayabilir.Öte yandan kamera performansının daha iyi olduğu söyleniyor.Birde LG arayüzünü kullanmak , biraz değişiklik yapmak isterseniz Optimus G yi tercih edebilirsiniz.Fırsattan istifade model yükseltmeyi de düşünebilirsiniz.Bu telefonlar eskidi sayılır
  • Bence G alın neden diye sorarsanız öncelikle hafıza 32gb kamera daha iyi ekran parlaklıgı daha açılmış, güncelleme konusu tabi nexus 4 önde olur ancak saf android çok sıkıcı insan çabuk bıkıyor telefondan optimus g alırsınız garantisi bitene kadar kullanırsınız sonra root yapıp cyanogenmod kurararsınız o da saf androide çok yakın oluyor hemde güncel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belsavisian

peki optimus g pro hakkında ne düşünüyorsun? ekstradan bir 200 liralık daha fark var. optimus g ile farkı değer. görebildğim kadar fark olarak, arttırılabilir hafıza, ve home button olarak gözüme çarptı. değer mi aradaki fark için düşünmekteyim.

G pro fiyatını pek haketmiyor.Donanım olarak g2nin gerisinde.Onu alacağına g2 al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.