Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
LG Google Nexus 5 16GB Siyah
Ürünü sıfır aldım 2 yıl kullandım, gözüm gibi baktım, yeni telefon satın aldığım için satıyorum.
Telefonda en ufak bir arıza sorun problem bulunmamaktadır, ne donanımsal ne yazılımsal. Sorun var mı diye sormanıza gerek dahi yoktur.
Satın alındığı ilk gününden bu yana ekran koruyucusuz, kılıfsız ve dbrand özel dış kaplama olmadan kullanılmadı.
Basit kılıflarla hiç kullanılmadı. Orijinal Ringke ve Spigen marka kılıflarla kullandım.
Batarya performansı hala aynı, şarj konusunda çok dikkatli kullanıldı.
Android 7.1.1 sürümünü kullanmakta. Şuan satılan bir çok cihaz Android 6 sürümünü dahi göremedi. Nexus cihaz olduğunda uzunca bir süre daha yeni Android sürümleri almaya devam edecektir.
Cihaz Nexus olduğu için özelliklerini çok ayrıntılı yazmıyorum, Nexus cihazlarının hitap ettiği kitle zaten belli.
Nexus deneyimini ve Android in en güncel sürümlerini yaşamak için bu fiyata satın alınabilecek en iyi cihaz.
*Kendi kutusunda, sim kart iğnesinden kullanma kılavuzuna, faturasına kadar her şeyi mevcut *Orjinal şarj cihazı ve kablosu ile *Orijinal Ringke Fusion Hybrid kılıf siyah renk (çok yeni, aynı kılıftan iki adet almıştım, bu son 2-3 ay kullanıldı) *Orijinal Spigen Ultra Hybrid kılıf kırmızı (az kullanıldı, kendi kutusunda) *Cihazın üzerinde ki kaplama 2 ay önce yenisi ile değiştirildi, 3 adet satın almıştım, sonuncusunu da uyguladım *Yedek kırılmaz ekran koruyucu
FİYAT: 575 TL
Öncelikle yeni cihaz satın aldığımdan lütfen telefon yada her hangi bir ürün ile takas teklif etmeyin.
Kılıfları almazsak, onu bunu almazsak fiyat kaç olur gibi saçma tekliflerde bulunmayın. Kılıf fiyatı yansıtmıyorum fiyata.
Cebinizden ekstra kılıf yada ekran koruyucu parası çıkmayacak. Yedek ekran koruyucu ve bu cihaz için üretilmiş en iyi iki kılıfla birlikte satın alacaksınız. Bunları göz önünde bulundurduğunuzda fiyat gayet makul.
Pazarlık mesajlarına cevap verilmeyecektir (Fiyat düz olmaz) Belirtilen tüm kriterlere uyan ve fiyatı daha uygun aynı telefon varsa Allah rızası için gidin onu alın lütfen.
İlanı okursanız tüm sorularınıza cevap alırsınız, bunlar dışında öğrenmek istediğiniz bir şey olursa kısa sürede mesajlara cevap verilecektir.
Ptt ile gönderim yapmıyorum, kapıda ödeme ile gönderim yapmıyorum. Referansım senden fazla sen önce ürünü gönder bana tarzında satış yapmıyorum. 10 yıldır forumdayım, bir çok satışım ve ürün aldığım oldu, bu şekilde bir alış veriş talebim olmadı. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz.
Ürün bir telefon olduğu için İstanbul içi belirli yerlerden elden teslimat öncelikli tercihim. Sonrasında diğer il ve ilçelere havale sonrası karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim
İstanbul içi SADECE; Şişli - Beşiktaş - Üsküdar - Altunizade - Ümraniye den elden teslim edilir.
SaygılarSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.