Şimdi Ara

Nexus 5(ACİL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm DH ailesi 1300 tl limit var Nexus 5 1300 tl ye buldum.2 yıla yakın kullanıcam.bi sıkıntı yaratırmı.Google ın nexus 5 son oldugunu nexus 6 nın çıkmıcagını yönünde haberini okudum.Bi sıkıntı yaratırmı eksi artı yönleri nelerdir. çok acil yarın alıcam...

• kardeşim bi nexus telefon 18 ay güncelleniyo güncelleme bittimi custom rom çakarsın ztn neyse nexus 5 zaten canavar gibi bi telefon düşünmeden al özellikle kırmızısını ben çok beğeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent3242

Slm DH ailesi 1300 tl limit var Nexus 5 1300 tl ye buldum.2 yıla yakın kullanıcam.bi sıkıntı yaratırmı.Google ın nexus 5 son oldugunu nexus 6 nın çıkmıcagını yönünde haberini okudum.Bi sıkıntı yaratırmı eksi artı yönleri nelerdir. çok acil yarın alıcam...

Nexus 6 seneye hazirandan önce cıkmaz.2 yıl güncelleme alırsın işlemci ram ekran çok iii ama batarya olayını iyi araştır tam bilemiyorum.snapdragon işlemciye o batarya nasıl kaldırır bilemem.birde 1300 tl buldum demişsin.aldıgın tlfn sakın italatçı garatili olmasın dikkat et hepsibuarada sitesinde 1399 tl 100 tl worldpuan 1299 tl karar senin.gm eliteyide bekleyebilirsin
  • Kesinlikle al gayet iyi cihaz 2 yıl seni rahat idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Slm DH ailesi 1300 tl limit var Nexus 5 1300 tl ye buldum.2 yıla yakın kullanıcam.bi sıkıntı yaratırmı.Google ın nexus 5 son oldugunu nexus 6 nın çıkmıcagını yönünde haberini okudum.Bi sıkıntı yaratırmı eksi artı yönleri nelerdir. çok acil yarın alıcam...

Kesinlikle almani oneririm
    Cunku arkasinda google var
    En az 2 yil guncellemeleri alirsin kafan rahat eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cankal kardeşim başarı garantili bi sıkıntı yaratırmı distribütör garantili lg garantisi oluyo ben anlamadım bu garanti işinden başarı ithalatçı garantimi bide grey olayı nedir goldun sattığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent3242 -- 7 Şubat 2014; 23:29:59 >
  • quote:

cankal kardeşim başarı garantili bi sıkıntı yaratırmı distribütör garantili lg garantisi oluyo ben anlamadım bu garanti işinden başarı ithalatçı garantimi bide grey olayı nedir goldun sattığı

başarıda sıkıntı yaratmaz rahat ol kardeş.distribütör garantisinde sıkıntı yok.italatçı firma ve grey olayından kaç.grey olayı paralel ithalat ne ... oldugu belli degil.ben getiriyorsam bana getireceksin cihazı ben tamir etcem sarı çizmeli mehmet aga.kapanma falan olmaz vergisi ödeniyor .cihaz ALLAHA EMANET.başarı,kvk dan korkma firma ve bakanlıgın koydugu tüm kurallara uyuyorlar sorun olmaz telpa servi ve personel yüzünde az sıkıntılı gibi.ama italatçı firmadan iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle almalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu grey paralel ithalatmı oluyor başarıda böle bişi yoktur umarım
  • quote:

Bu grey paralel ithalatmı oluyor başarıda böle bişi yoktur umarım

evet çok karışık bişey grey başarı kvk gibi telpa gibi firmanın devletin bakanlıgın koydugu kurallara uyan bir firma sen al rahat ol.başarıyıda duymamış olman tuhaf ayrıca neyse alırsan hayırlı olsun korkma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.