Şimdi Ara

Nexus 5 + iPad Mini (veya iPod 5G) VEYA HTC One M8 - HANGİSİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu iki seçim arasında hangisi daha mantıklıdır ? HTC One M8 2500 TL, Nexus 5 + iPad Mini veya iPod 5G 2000 TL civarı bir fiyata geliyor. Telefonda oyun oynarım (yeni ve grafikli oyunlar dahil), müzik dinlerim, kamerasını çok kullanırım, sosyal ağlarda gezinirim ve güncelliğine önem veririm. Ayrıca malzeme kalitesi de benim için önemli. Kısaca telefonun her türlü özelliğini kullanırım. Bir de Nexus'da sanırım 16 GB dışında seçenek yok (boş alan da sanırım 9 GB civarı kalıyor) bunu da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Telefonda kasma, donma, hafif takılmalar vb olmasını istemiyorum açıkçası. Belki 1200 TL'lik telefonda bırak da olsun diyebilirsiniz fakat Nexus sonuçta, saf Android değil mi ? iPad veya iPod'u sonra da alabilirim, aynı anda olmayabilir yani. Batarya da önemli bir konu ayrıca. Sizce hangisini almalıyım ?

• bence g2+ipad mini daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

bence g2+ipad mini daha iyi olur

+1.
  • İpad le nexus daha iyi olur.

Nexusun altını çiziyorum g2 anlayanlar olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

bence g2+ipad mini daha iyi olur

+1
  • nexus 5 ve ipad mini ikilisi 3-4 sene boyunca sizi yolda bırakmayacaktır ve bence tadından yenmez derim.
  • Tavsiyeler için çok sağolun arkadaşlar şuan için N5 ve iPad ikilisinde karar kıldım. Peki Nexus 5'in ses kalitesi nasıl ? Müzik dinlemek için ayrıca bir cihaz almayı düşünmüyorum çünkü. Bir de kullanan varsa kamerası - oyun performansı konusunda biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TresHaute

Tavsiyeler için çok sağolun arkadaşlar şuan için N5 ve iPad ikilisinde karar kıldım. Peki Nexus 5'in ses kalitesi nasıl ? Müzik dinlemek için ayrıca bir cihaz almayı düşünmüyorum çünkü. Bir de kullanan varsa kamerası - oyun performansı konusunda biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

Oyun çok miyim kamera iyi ( Süper değil ama kesinlikle kötü değil. Makro çekimler çok iyi onu da belirteyim.) Ama pili biraz az gidiyor bence.

• Nexus 5 ile iPad mini

• Bence de nexus 5 + ipad. Ama tavsiyem önce nexus 5 alıp bir 6 ay kadar sonra tablet alman. Aradaki sürede nasıl bir tablet nexus 5 in yapamadığını yapar diye düşünebilirsin. Hem de sıkılmaya başladığın zaman yeni bir işletim sistemi iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.