Şimdi Ara

Nexus 7 - İpad mini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenisci94

otg kablo kullanaraktamı baglanmaz??

Yanlış bilmiyorsam sadece bilgisayardan aktarma yapabiliyor nexus. İpad ise itunes kullanıyor ve daha da zor aktarma
  • asus me171-1Bo24A cihazını gordum fakat forumda pek konu yok onunla ilgili. cok kullanıslı gorunuyor. 840tl ye gordum bir sitede indirim var. kullanışlı bir cihazmı.birde internetten film izleniyormu. flash yuklemek zor demiş bir arkadas
  • selam arkadaşlar.
    çok teknik konularda iyi değilim iyisinden bir tablet alıp kullanacağım . internet oyun müzik film için kaliteli sağlam bişey olsun istiyorum.

ipad mini mi nexus 7 mi ?

ipad mini için link
    http://www.escmarket.com/Urun/Apple-iPad-mini-WiFi-16GB-Beyaz-MD531TU-A-Bilkom-Guvencesiyle-pmu313.html-------------------> KDV dahil 772.88 TL

nexus 7 16 GB için link
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html#--------------------> 579 TL

hangisini almalıyım. tavsiyeniz nedir?
    teşekkürler.

• migroslarda 32 Gb lik nexus 7 599 TL bence onu alın.
  • Evet arkadaşlar bu üç tablet arasında kaldım. Nexus 7 32 gb 599 tl, İpad mini 869 tl, İpad 2 829 tl. Hayatımda hiç Apple ürünü kullanmadım. Hafıza, ekran kalitesi ve fiyatı beni Nexus almaya zorluyor. Ayrıca rom atma işlemlerinden de anlıyorum. Sizce hangi tableti almalıyım? Kullanıcı deneyimi bence daha önemli onun için kullanıp da memnun olanlar yorum yazarlarsa daha iyi olur. Cevaplarınız için teşekkürler.
  • bende bu cihazdan almaya karar verdim fakat. cihazda DLNA özelliği varmı. yani. smart tv ye kablosuz bağlanıyor mu. bu yapan program hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

bende bu cihazdan almaya karar verdim fakat. cihazda DLNA özelliği varmı. yani. smart tv ye kablosuz bağlanıyor mu. bu yapan program hangisi

Dlna tüm androidlerde var diye biliyorum galaxy mini de bile vardı, yoksa da programlarla hallolur. İpad aksesuar bakımından aklımı çeliyor. Ama arada 250 tl fark var ve bence hiç de az değil. Sizce hangisini almalıyım?
  • valla ben nexus s ile bağlanamıyorum.
    dlna özelliği olması gerekiyor diye biliyorum.
    ben fiyat açısından tavsiye ederim. Bir yıl sonra yenisini almaya kalktığınızda fazla para vermedim der kendinizi avutursunuz. apple mininin çözünürlüğü iyi değil.
  • quote:

valla ben nexus s ile bağlanamıyorum.
    dlna özelliği olması gerekiyor diye biliyorum.
    ben fiyat açısından tavsiye ederim. Bir yıl sonra yenisini almaya kalktığınızda fazla para vermedim der kendinizi avutursunuz. apple mininin çözünürlüğü iyi değil.

öyle de işte uygulamaların ilk çıkması vs ipad kazanıyor ama ios 6 kötü ve ekran kalitesi kötü xperia rayimin ekranı daha iyi :)

ha birde bende cihazda oynat diye bir şey var oradan oluyor yokmu öyle bir şey paylaştan giriyorsun hani müzik oynatırken falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batterx One -- 23 Ocak 2013; 13:18:56 >
  • migrostaki kampanya bitti değil mi ?
  • quote:

migrostaki kampanya bitti değil mi ?

Daha bitmedi sanırım. Ben sorduğumda bitene kadar demişti görevli.
  • evet arkadaşlar kampanya bitmemiş bugün aldım ve iyi ki almışım diyerek tavsiye ediyorum.
  • quote:

migroslarda 32 Gb lik nexus 7 599 TL bence onu alın.

Tabletlere Nasıl Film Dizi Atıp İzleyeceğiz

Arkadaşlar şimdi aklıma geldi, diyelim ki ben gidip Asus Nexus veya Samsung Tab2 16GB aldım üzerlerinde hiçbir bağlantı yeri yok o zaman ben bunların içine nasıl film atarak izleyeceğim bilgisayara bağlıyamıyorsam.
    Bilgisayarımdaki dizileri - filmleri - müziklerini içine nasıl atarak izleyip, dinleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Arkadaşlar şimdi aklıma geldi, diyelim ki ben gidip Asus Nexus veya Samsung Tab2 16GB aldım üzerlerinde hiçbir bağlantı yeri yok o zaman ben bunların içine nasıl film atarak izleyeceğim bilgisayara bağlıyamıyorsam.
    Bilgisayarımdaki dizileri - filmleri - müziklerini içine nasıl atarak izleyip, dinleyeceğim.

Bu cihazlar artık çok da hdd ye içerik atmak için değilde genelde online stream için kullanmak üzere tasarlanıyor.

İlla hafızaya atıp izlenmek isteniyorsa Nexus u rootlayıp flaş bellek takıp istediğiniz içeriği torrent ile indirebilirsiniz. Android uygulama mağazasında Utorrent mevcut.

İpad de böyle bir şansınız yok malesef. Nexus un şu an için en büyük kaybı sadece MHL desteği olmayışıdır. Haricinde ipad mini den herhangi bir eksiği olmayan bir cihazdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 28 Ocak 2013; 1:11:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Bu cihazlar artık çok da hdd ye içerik atmak için değilde genelde online stream için kullanmak üzere tasarlanıyor.

İlla hafızaya atıp izlenmek isteniyorsa Nexus u rootlayıp flaş bellek takıp istediğiniz içeriği torrent ile indirebilirsiniz. Android uygulama mağazasında Utorrent mevcut.

İpad de böyle bir şansınız yok malesef. Nexus un şu an için en büyük kaybı sadece MHL desteği olmayışıdır. Haricinde ipad mini den herhangi bir eksiği olmayan bir cihazdır.

Sağolasın.

Asus Nexus bilgisayara USB aracılığı ile bağlayarak içine film atamazmıyım root falan etmeden.

Samsungda mini USB girişi varmış sanırım şarj ve bilgisayara bağlamak için Asus Nexus dada varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 28 Ocak 2013; 1:29:17 >

• Evet Nexus da micro usb girişi mevcut. Hem şarj etmek için hemde PC ile bağlantı işine yarıyor. Rootlanıp bir tane de OTG kablo ayarlanır ise klavye mouse flaş bellek gibi usb arayüzlü ürünler nexus 7 üzerinde kullanılabiliyor. Taşınabilir HDD takılabilirmi tam emin değilim. Daha önce kullanıdğım dark marka tablette root a bile gerek yoktu 2.5" taşınabilir hdd yi direk görüyordu tahminim bu da taşınabilir hddyi görecektir. Flaş bellek kesin ama hdd tahmin.
  • evet bende alacagim, hemde 2 tane..

buranin takipcisiyim bu aralar..
  • quote:

merhabalar. nexus 7 almayı dusunuyorum. fakat ipadle ilgili duyumlarda alıyorum. kucuk bir cihaz aradıgımdan ipad mini olabilir belki ama ram 512mb düşük geldi.birde nexus 4 çekirdekli. kararsız kaldım. fikirlerinizi alabilirmiyim ? veya başka önereceginiz cihaz varmı? ( internete girecegim office kullanacagım oyunda oynarım sıradan bir kullanıcı gibi kullanacagım) teşekkurler

Konuyu hortlatmış gibi olacağım genede cevaplıyım.Nexus 7 var bende.Aldığım güne lanet ediyorum.Hiç stabil değil.Çok yavaş.Hep takılıyor.Saf android olması çok kötü.Çünkü android bildiğiniz gibi stabil değil takılır hep kalitesizdir.Samsungun ürünlerinde saf android yok.Sanki kendi işletim sistemini kurmuşlar gibi.Bide şey dicem.Androidle ios arasındaki fark şuydu bide sd kart takılırdı androidlere.Android bu yüzden de tercih ediliyordu.Buna sd kart takamazsın girişi yok.Bir iki oyun yüklüyon doluyo hemem 8 gb lık var bende.Söyleyeceğim o ki nexus 7 alırsan ikinci gün çöpe atarsın.Almışken iyisini al.İpad al.Telefonda android alınabilir ama tablette asla android alınmaz.Tablette ipad in rakibi bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğucu -- 25 Nisan 2014; 4:57:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.