Şimdi Ara

nexus 7 kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İyi günler arkadaşlar,
    Nexus 7'me BT klavye kılıf aldigim için kilifimi satiyorum.yaklasik 3 ay önce dx ten almistim.kutusu dahil durmaktadir.alisveris önce havale sonra kargo olarak yapilacaktir.fiyat: 25 tldir.
    Şunu da belirteyim kilif sert kiliftir.yani sürekli olarak takip cikarmaya gelmez.ben 2-3 sefer anca cikarmisimdir.zaten kilif cuk diye oturuyor hem kilif hem stand olarak kullanildigi için fazla cikarma gereksiniminde bulunmamistim.
    Sahibinden ilani:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-nexus-7-kilif-117371950/detay
     nexus 7 kılıf

nexus 7 kılıf

nexus 7 kılıf

nexus 7 kılıf

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 8 Mart 2013; 6:57:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

İyi günler arkadaşlar,
    Nexus 7'me BT klavye kılıf aldigim için kilifimi satiyorum.yaklasik 3 ay önce dx ten almistim.kutusu dahil durmaktadir.alisveris önce havale sonra kargo olarak yapilacaktir.fiyat: 25 tldir.
     nexus 7 kılıf

nexus 7 kılıf

nexus 7 kılıf

nexus 7 kılıf

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hangi ildesiniz kargo uygun tutarsa alayim hemen pm atamadim mobildr kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilseydim 50tlye orjinal mavi kilif almazdim

• ilan günceldir...

• deal extreme fiyatı na yakın bi fiyata satıyo arkadas...
    aynı kılıfdan bende deal extremeden sipariş ettim...en cok yorum alan kılıf buydu... ancak 2 haftadır hala bekliyorum ....

Bu urunu aldıktan sonra asagıdaki urunu begendim fiyatı diğerine gore tuksek ama cok daha iyi duruyor..
    http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Smart-Filp-Leather-Cover-Case-Protector-For-Google-Nexus-7-Asus-Gray-/330856320840?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item4d0892cf48

• ilan guncel!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    arkadaşın kılıfı almayı düşünürlen linktekinden 1 adet sipariş verdim, daha cihaz elime geçmeden. Kılıf kullanmak şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kılıf hâla güncel !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.