Şimdi Ara

neydi bu filmin ismi rusyanın amerikayı işgalini anlatan film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya böyle bir film vardı.ruslar bi anda amerikayı işgal ediyor ülke nin yarısını alıyolar falan bu arada bir grup genç işgal altındaki topraklarda gerilla tarzı savaşmayı öğreniyorla r zamanla falan baş rolde ünlübir oyuncunun gençliği vardı.10-15 yıllıkda bir film ismide red bişeydi ama neydi. bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.ayrıca ayrıntıda verirlerse ouncu tarih yorum.daha iyi olur

• oyun olmasın o
    red alert
  • değil abi :) tvde seyrettim. ama redden emin değilim sanki türkçe ismi kızılşafak diye kalmış aklımda ama emin değilim işte konudan çıkarabilirse çıkarır arkadaşlar ismi.
  • Patrick Swayzenin oynadığı "The Red Dawn" galiba bu. Ben de izlemiştim. Güya NATO dağılıyor, bunu fırsat bilen Küba ile SSCB ABD'ye saldırıyordu. Buram buram Amerikan milliyetçiliği kokan paranoyak bir filmdi.

Zaten derim hep bu Amerikalılar aslında kendi gölgelerinden bile korkarlar. New Yorkta kalabalık bir yerde kesekağıdını şişirip patlatsan yarısı kalpten gider yau.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

Zaten derim hep bu Amerikalılar aslında kendi gölgelerinden bile korkarlar. New Yorkta kalabalık bir yerde kesekağıdını şişirip patlatsan yarısı kalpten gider yau.

• şu filmleri birde biz çekebilsek varya...
    İstanbul'un fethinden güzel film mi olur ama çeken nerde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

Patrick Swayzenin oynadığı "The Red Dawn" galiba bu. Ben de izlemiştim. Güya NATO dağılıyor, bunu fırsat bilen Küba ile SSCB ABD'ye saldırıyordu. Buram buram Amerikan milliyetçiliği kokan paranoyak bir filmdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.