Şimdi Ara

Neymar 220 etmezmis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş konu halka açık ben de görüşümü yazdım tahrik edip duran sensin bir de şimdi kovmaya kalkıyorsun. Gitmiyorum konundan hadi bakalım.

Neymar 220M bonservis etmez zaten Arap olmasa kimse vermezdi o parayı. Messi'nin yanında adam olamadı gitti şimdi Mbappe eline veriyor yine 2.sınıfa düştü bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Kardeş konu halka açık ben de görüşümü yazdım tahrik edip duran sensin bir de şimdi kovmaya kalkıyorsun. Gitmiyorum konundan hadi bakalım.

Neymar 220M bonservis etmez zaten Arap olmasa kimse vermezdi o parayı. Messi'nin yanında adam olamadı gitti şimdi Mbappe eline veriyor yine 2.sınıfa düştü bile.
    ben mi tahrik ettim?

hala tahrik ediyorsun.

biz ilk senesinden o paradan fazlasini kazandik mi neymarcigim uzerinden, kazandik. oyleyse sorun gormuyorum.

Araplari niye kucuk gorup hakaret ediyorsun?

benim her insan esittir. arapta ingilizde esit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 24 Eylül 2018; 18:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSG'nin geliri ve gideri nedir bir resmi kaynaktan gösterip yazsana kardeş.
  • quote:

PSG'nin geliri ve gideri nedir bir resmi kaynaktan gösterip yazsana kardeş.
    daha aciklanmadi, aciklaninca yazarim ayrintili psg konusundan.

ayrica, gelir onemsiz, paranin kuyusu var bizde.

• Kendinle çelişiyorsun. Hani para basmıştı Neymar sayesinde kulüp. Şimdi gelir/gider belli değil kuyudan harcıyoruz diyorsun. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Kuyudan harcanmasa o parayı etmezdi Neymar diyorum kızıyorsun ama biliyorsun ki haklıyım.
  • quote:

Kendinle çelişiyorsun. Hani para basmıştı Neymar sayesinde kulüp. Şimdi gelir/gider belli değil kuyudan harcıyoruz diyorsun. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Kuyudan harcanmasa o parayı etmezdi Neymar diyorum kızıyorsun ama biliyorsun ki haklıyım.
    ilk mesajda ayrintili yazdim.

psgnin gelirinin artmasi gelecek icin onemli. tek basina da cok cok guclu olmasi icin.

seyhte bunu istiyor ve amacliyor.

ben psgnin gelirini hic onemsemem. paranin kuyusu var diye.

lakin psgnin kuyu disinda geliri de cok artsin, kuyular da olsun. double mutluluk olur.

• PSG veya City'nin artık şampiyonlar ligini kazanması lazım.

Tersi bir durumda hala Barça ve Real değiller.
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Manchester City geçen yıl 500M yıllık gelir barajını aşıp en azından gelir olarak o lige geçmiş. Ben yine de PSG, Man City, Chelsea gibi takımları Bayern, Barcelona, Liverpool gibi takımlarla karşılaştırmam bile. Futbolun futbol olduğu dönemin takımlarına saygı duyarım parayla takılanlara kanım ısınmaz.
  • Sonuçları arasında oynadığı futbolla ilgili tek madde var mı ?

Ulan kendi kendini çürütüp rezil ediyor bu Tsubasa ..

• Neymar 222 eder diyen bi insan futbol izleyerek vakit kaybetmemeli. Yol yakınken hentbol, masa tenisi falan oralarda devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Sonuçları arasında oynadığı futbolla ilgili tek madde var mı ?

Ulan kendi kendini çürütüp rezil ediyor bu Tsubasa ..
    fransa ligi atletik lig, istatistik kasilan la ligaya benzemiyor.

ben oynadigi toptan memnunum.

biz parasini ilk yildan cikardigimiza gore demekki neymar 222 ediyor. hatta cok fazlasini ediyor.

• Al işte mantığa gel

O zaman bizim Sabri'yi Almanya'ya yollasak, o kadar ses getirir ki transfer, 10 milyondan fazla olan Türk nüfusunun çoğu o formayı meraktan alır . Kim bilir kaça katlar sen düşün .

• Adamın instagramda 100 milyon takipçisi var halen daha konuşuyorsunuz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Al işte mantığa gel

O zaman bizim Sabri'yi Almanya'ya yollasak, o kadar ses getirir ki transfer, 10 milyondan fazla olan Türk nüfusunun çoğu o formayı meraktan alır . Kim bilir kaça katlar sen düşün .

Allahim sana geliyorum.

kimlerle futbol tartisiyoruz.

• Senin malzemene göre konuşuyorum sinirlenme

• Barcanin 220m verip geri alma sansi olsa yine alirdi bence. O gidenden beri Barca hucum yonunden cok eksildi. Suarezin performansi falan dusdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

fransa ligi atletik lig, istatistik kasilan la ligaya benzemiyor.

ben oynadigi toptan memnunum.

biz parasini ilk yildan cikardigimiza gore demekki neymar 222 ediyor. hatta cok fazlasini ediyor.

Alıntıları Göster

• Neymar, Ronaldo’dan sonra medyada en güçlü futbolcu hatta Messi’nin önünde olduğunu düşünüyorum bu konuda yaşıda 26 falan sanırım ? Bu piyasada 220 eder amaç para geliriyse doğru bir yatırım amaç kupa kazanmak ise Neymar takım taşıyacak bir karaktere sahip değil, yeteneğe sahip ama mental olarak leş bir adam.

• Oynadığı futbol Coutinho'nun oynadığı futbolun yarısı bile etmez adam gelmiş burada dünyanın en iyi topçusu diyor.

• Neymar iyi bir futbolcu fazlası değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.