Bildirim
Nezih Şoförler Kulübü +18 (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam benide ekler misin
Steam:tirci35 -
.......ALBÜM Konusunda ben de 12ad resim paylaştım... -
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Nezih arkadaşlar; şöyle İngilazyanın en kuzeyinden başlayıp en güneyine gelerek; ordan Avrupa'ya geçip, Doğu Avrupa'nın en doğusundaki şehre doğru 2000-2500km lik bi action yapsak nasıl olur?
310hplik iveco +25ton yuk ile dag yollarida guzel olabilir
bende 320 beygirlik tırlarla dağa çıkma fikrini hakana söylemiştim, sizede soracaktık unuttuk. szczecine giderken farkettim bendeki 750 beygirlik volvo oyundaki en iyi rampalarda bile banamısın demiyor. 1 viteste dağları tırmanmak daha keyifli olur.
-
DAF'cılara sor bakalım, zevki varmıymış -
-
Latife yapıyorum zaten azizim. Ciddiye falan alma sakın... -
quote:
Eski bir Volvo kullanıcısı olarak, tır kullandığımı DAF sürmeye başlayınca anladığımı söyleyebilirim. 320 bg 25 tonla tırmanışta kansere sebep olabilir ama bu işler zevk meselesi. bir kere denemek lazım kanaatindeyim.
denemekte yarar var. volvoyu 60-70 km/h hızlara sabitlemek zor.
bu arada ds4 ile tır süren varmı? en alttaki tetik gibi olan tuşa basınca klavye tuşuymuş gibi sürekli gaz veriyor. pedaldaki gibi yarım gaz vermesini ayarlayamadım.
@stark06
Non Collisions Area'da yandaki tırların içinden geçip arkadanda döneydin ya. geri geri niye uğraştın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 25 Haziran 2014; 14:41:27 >
-
Akşama action olursa, Volvo'mla geleyim bu sefer. süssüz... -
Berlin-Berlin konvoyu düzenliyorum. Transinetten alıp Eurogoodies'e bırakıyoruz hep beraber. Kaza yapmadan ilk teslimatı yapan kazanıyor yarışmayı. -
Beyler ekleyin beni de. Konvoy olayını çok merak ediyorum.
Yükleri teslim ediyor musunuz? varış noktasına göre mi iş alıyorsunuz? yoksa işverenin yükünü alıp geziyor musunuz, adam da orada yükünün gelmesini bekliyor? :)
Ben olabildiğince hilesiz oynarım oyunları, onun için kendi tırımla geleceğim konvoya, çok param yok, bankaya da kredi borçlarım var taksit ödüyorum. Şoförler düşük seviyede olduklarından şimdilik çok para kazandırmıyorlar bana. eğer multide zarar edeceksek veya para kazanamayacaksak hile ile biraz kendime harçlık olacak kadar para ayarlayayım. -
Ayarlara girince en alttaki sekmede,gaz-fren-debriyaj ayar yeri var ordan ayarlicaksin o tetikleri.Ustte birde klavye+gamepad gibi bir secenek olmasi lazim. -
steam idnizi yazmanız lazım, konvoy varış noktasına yük bulan oraya bulamayanlar öylesine alıyor veya benim gibi yakın noktaya alırsınız konvoy bitince gider bırakırsınız, tır önemli değil ben ve bir arkadaş daf kullanıyor, rampada kalıyoruz sadece, mp olarak oyuna girince araç listesini açın yolda olan aracınızı seçip bu aracı kullana basın o zaman para gelecek, şöför seviyesi düşük olduğundan listeyi 4 5 defa baştan sonra gezersiniz.
edit: imzada yazıyormuş şimdi gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 25 Haziran 2014; 17:36:49 > -
Hmm yani şoförlerin elinden arabayı alıp alıp tekrar verince kazandığı paraları alabiliyor muyuz? eve geçince birazdan deneyeceğim. bu akşam konvoy olacak mı? Diğer konuya da yazmıştım ama multide arabalar çoğaldıkça oyun kasmaya başlıyor ve fps duruma göre 15-20 lere kadar düşüyor. sizin de başınıza geliyor mu böyle birşey? acaba benim işlemci mi zayıf kalıyor yoksa internetten mi kaynaklı veya görüntü ayarlarını mı düşüreyim bilemedim ve internette bu problemle ilgili cevap bulamadım. :( -
bugün 5 fpsye kadar düştüm, şehir içi kasması normal, gpu kaldırmıyor, sağlam kart lazım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de gelmek istiyorum :) -
Benide yazarsanız sevinirim :) -
Kulübe katılmak istiyorum.Steam id:9888 [DH] -
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi
quote:
Orijinalden alıntı: stark06
quote:
Orijinalden alıntı: donhak
24.06.14 Linz - Aberdeen
Konvoy sonunda bizi güldüren Alpduez'e ayrı bir teşekkür etmek istiyorum xD xD
Hahahah rica ederim, ayrıca son resimde çok iyi çıkmış :)
Aracı park edemeyince "kol bozuk abi" tadındaki direksiyon arıza verdi bahanesini de unutmamak lazım
quote:
quote:
bende 320 beygirlik tırlarla dağa çıkma fikrini hakana söylemiştim, sizede soracaktık unuttuk. szczecine giderken farkettim bendeki 750 beygirlik volvo oyundaki en iyi rampalarda bile banamısın demiyor. 1 viteste dağları tırmanmak daha keyifli olur.
DAF'cılara sor bakalım, zevki varmıymış
Eski bir Volvo kullanıcısı olarak, tır kullandığımı DAF sürmeye başlayınca anladığımı söyleyebilirim. 320 bg 25 tonla tırmanışta kansere sebep olabilir ama bu işler zevk meselesi. bir kere denemek lazım kanaatindeyim.
park edemediğim kabul ediyorum ama direksiyon harbiden sıkıntılı. 3 gündür sök tak sök tak ellerim yara oldu :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X