Şimdi Ara

Nf7-s için Mod Arıyoum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nf7-s için tercihen tecrube edilmiş modlardan arıyorum, elimde ddr booster vs olmadıgı için birkac gune kadar bunlardan bırını uygulamayı planlıyorum,ayrıca bu boardla alınmıs sonuclarınızı yazarsanız sevinirim, yardımlarınız için simdiden tesekkur ederım.

• quote:

Orjinalden alıntı: keops

http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=29&num=1

mod için teşekkürler keops yakında uygulayacağım. Ayrıca imzan dikkatimi çekti, günlükmü 2.03v veriyorsun işlemcine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Mart 2005, 19:28:49 >
  • Zaten Keops abi 1 ben 2 işlemcisine bu kadar voltaj veren.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orjinalden alıntı: keops

http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=29&num=1

mod için teşekkürler keops yakında uygulayacağım. Ayrıca imzan dikkatimi çekti, günlükmü 2.03v veriyorsun işlemcine.

Evet dostum günlük yani her zaman o kadar veriyorum. Evet Diablo50 ver gitsin hocam !

• Diablo50 senin işlemci de bayağı iyiymiş. Nerdeyse mobile olmuş yani.
  • abi bende 2.125v verdim ama 239*10.5 de stabilite alamadım remden midir işlemcinin sınırımı bu kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 228x11=2508--->2505 Mhz yedi cpu ben de bunun için 2.05V verdim(2.15 verdiğimi hatırlıyorum).Hiç bench felan alamadım 70C'lerde geziyordu IDLE olarak.Daha fazla da açamadım ramlar yemiyor.Belki CPU'yu 50C'nin altında tutabilirsem daha yüksek hızlara ulaşabilirim.

Eğer iyi bir CPU soğutma sistemi yaparsam ss koyarım bench ile ilgili.
    Maalesef en fazla 2365MHZ bench alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 23 Mart 2005, 16:44:16 >

• hocam yazık değilmi işlemcilerinize yaw
    işkence ediosunuz zavallılara
  • Aslında yazık ama ben yazık ettiğimi düşünmüyorum.En fazla 30dk filan çalıştırıyorum agresif voltajlarda.

Normalde 1.46V ile 1833MHZ gül gibi geçiniyorum CPU ile.Yani 1.46 stabilitesine yetiyor.Sadece arada bir zevk olsun diye zorluyorum işlemciyi.Sen Keops abiye sor asıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.