Şimdi Ara

NFC sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımda samsung galaxy s3 var ve nfc ile bana resim atıcak telefonları yaklaştırıyoruz dosya gönderiliyor benim telefona (l820) hata geliyor dosya açılamıyor/desteklenmiyor falan diye sorun nedir acaba yardım edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: akar03

arkadaşımda samsung galaxy s3 var ve nfc ile bana resim atıcak telefonları yaklaştırıyoruz dosya gönderiliyor benim telefona (l820) hata geliyor dosya açılamıyor/desteklenmiyor falan diye sorun nedir acaba yardım edebilir misiniz?

Eğer samsung'un kamerasindan çekip başka telefona atarsan açmaz zaten veya başka telefondan çekip samsungdan acamazsin
    ya biz kuzenimle bırak atipta açmayı atamadık bile biri samsung biri Htc sen nasıl attın? Dokundurdugun anda gidiyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Orijinalden alıntı: akar03

arkadaşımda samsung galaxy s3 var ve nfc ile bana resim atıcak telefonları yaklaştırıyoruz dosya gönderiliyor benim telefona (l820) hata geliyor dosya açılamıyor/desteklenmiyor falan diye sorun nedir acaba yardım edebilir misiniz?

Eğer samsung'un kamerasindan çekip başka telefona atarsan açmaz zaten veya başka telefondan çekip samsungdan acamazsin
    ya biz kuzenimle bırak atipta açmayı atamadık bile biri samsung biri Htc sen nasıl attın? Dokundurdugun anda gidiyormu ?

samsung gönderiyor bana telefon titriyor sonra error olay bu malesef
  • bu arada dokunduruncada algılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Wifi sorunu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.