Şimdi Ara

NFL Pro 2014 mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Gameloft'un Amerikan futbolu simülasyonu NFL Pro'nun yeni oyunu NFL Pro 2014 mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Futbol simülasyonlarının başarılı örneklerinden olan NFL Pro serisi, yeni oyunu ile birlikte oyunculara 2014 sezonu ve Süper Bowl heyecanını ücretsiz olarak yaşama fırsatı sunuyor. NFL Pro 2013'e göre, daha iyi grafikler ve daha sosyal bir yapı vaat ediyor.

NFL Pro 2014'e aşağıdaki market bağlantılarından erişebilirsiniz. Cihazınızda NFL Pro 2013 yüklü ise, 1.5.0 numaralı güncellemeyi kurmanız yeni sezona adım atmanız için yeterli olacaktır. Bu arada 2014 sezonunun henüz Android için yayınlanmadığını belirtelim. Ancak, yakın bir zamanda yayınlanmasını bekliyoruz.

• önceki oyun pek sarmamıştı bakalım bu sefer nolucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu bilmelisiniz ki eğer bir Gameloft oyunu ücretsizse size para verdirtmek için her şeyi yaparlar..

• vita da nfl i elimden bırakamıyorum. iPhone a da düzgün bir şey gelsin de vitayı taşımayayım oraya buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravez

Şunu bilmelisiniz ki eğer bir Gameloft oyunu ücretsizse size para verdirtmek için her şeyi yaparlar..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravez

Şunu bilmelisiniz ki eğer bir Gameloft oyunu ücretsizse size para verdirtmek için her şeyi yaparlar..

Aynen kardeşim insana keske paralı olsa dedirtiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetim olmasına rağmen sürekli internet bağlantınızı kontrol edin diyor bunun nedeni ne olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F2P ise oynanmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.