Şimdi Ara

NFS 5 PORSHE XP PATCH...... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
17.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En baba NFS oyunu buydu , şimdikiler yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

güzel oyunmuş aslında özlemişim kurdum sağolun patchler için ss ler geliyor
    1280*960 16 bit 4x AA 16x Af
     NFS 5 PORSHE XP PATCH......

arabanın şekline bayıldım çok hüzünlü ve acıklı bakıyor... duygulandım yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: massacrer

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: berkarxx

Allah rızası için şu oyunda gt3 ve 928 i nasıl alacağımı biri bana söylesin.defalarca bitirdim bir sürü param oldu 3 tane arabanın üstündeki örtüyü açamadım.Ne yapmam lazım.Eski bir oyun olmasına rağmen arabaların aldığı hasarlar açısından 10 numara

Malesef bende bitirmeme rağmen açılmadı.Çok uğraştım oyunu didik didik ettim Ama Sanırım açılmıyor
  • o örtülü arabalar nfs'nin sitesinden indirilip açılmıyor mu ?(tabi silinmiştir büyük ihtimalle)
  • onları almıyosun need for speed sitesinden yama sını indircen arabanın
    quote:

Allah rızası için şu oyunda gt3 ve 928 i nasıl alacağımı biri bana söylesin.defalarca bitirdim bir sürü param oldu 3 tane arabanın üstündeki örtüyü açamadım.Ne yapmam lazım.Eski bir oyun olmasına rağmen arabaların aldığı hasarlar açısından 10 numara

ayrıca iki link te silinik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahimk -- 3 Ocak 2007; 15:44:39 >
  • quote:

quote:

• http://rapidshare.com/files/10032766/Nfs_5_Porsche_Xp_Patch.rar.html

Yukarıdaki adresi alın adres çubuğuna yapıştırın. Hemenpaylaş ekim'de kapanmıştı, kapanınca oradaki dosya silindi tabi. Ben de rapide yükledim.
  • allah razı olsun walla bi topic aççcaktım bunula ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

http://rapidshare.com/files/10032766/Nfs_5_Porsche_Xp_Patch.rar.html

Yukarıdaki adresi alın adres çubuğuna yapıştırın. Hemenpaylaş ekim'de kapanmıştı, kapanınca oradaki dosya silindi tabi. Ben de rapide yükledim.

tüm yazıyı okuduktan sonra en nihayet çalışan linki bulduk ...saolasın nforcer
  • ben bu oyunu hala oynuyorum..

bu arada uyumluluk modunu ayarlamayın... yeni nvidia driverlarında çalışmıyo .. Nvidia 41.09 sürücüsünde çalışıyo bendeç. .. değilse arabaların tekerlekleri görünmüyo yeni driverlarda..
  • abi bende tekleye yekleye çalışıo yani çok yavaş sp2 yi kurduktan sonra böle oldu güvenlik duvarı kaldırıom gene olmuo yaw
  • ben bu patch'i indirdim fakat oyun hala cok cok yavas calısıyor.resmen slow motıon oynuorum.bunun cozumunu bılen warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClaW

ben bu patch'i indirdim fakat oyun hala cok cok yavas calısıyor.resmen slow motıon oynuorum.bunun cozumunu bılen warmı

sağ clih- özellikler- win 98 uyumluluk modunu işaretleme
  • Ben oyunu beşi birlik CD' den yükledim. Beş oyun sıkıştırıldığı için daha kolay oluyor. XP' de de hiç takılmadan oynadım. Hala da oynuyorum.
    quote:

Arabaların dış hasarını saymazsak direksiyonun titremesi, sağa-sola çekmesi başarılı. Aracın üstündeki örtü kalkmaz. Aracın yamasını indirmek gerekiyor. Yalnız yamalanan araçların sürüşü bana pek tat vermedi. Bu araçlarda Moby Dick veya GT1 parçası takılı olduğundan ayar da yapılamıyor. Gözünü karartıp benim gibi oyun simülasyon dosyalarını kurcalayıp uygun bileşeni bulman gerek. Envayi çeşit yamalarwww.nfs-racer.4player.de adresinde bulunabilir.(Siteye üç senedir hiç girmediğim için durumundan haberim yok)

• oyunda ki yavaşlama sorunu eğer xp sp2 yüklüyse, porsche.exe nin uyumluluk modunu kaldırın, eğer 95 yada 98 olarak tanımlandıysa yavaş çalışıyor bizzat denedim...

ayrıca bana görede 14 versiyon içinde gelmiş geçmiş en ii nfs dir. Araçların dinamikleri gerçeğe çok yakındır, virajlarda, manevralarda, stablize yolda ve düz asvaltta ki araç tepkimeleri çok başarılıdır ve gerçek sürüş hissi uyandırır. bunu ötesinde, sağa sola sinyal vermesi ve dörtlü flasör yakması, direksiyonu elle tutması insana ayrıca keyif veren eşsiz bir oyundur...
  • Ahhhh ah. Böyle bir NFS ne zaman çıkacak, NFS ne zaman similasyona dönecek ve GT serisine rakip olacak. Merakla bekliyorum.

Ayrıca oyun iki versiyon arkadaşlar
    1. NFS: Porsche Unleashed. (Bu XP'de sorun çıkarıyor)
    2. NFS: Porsche 2000 (Bu süper çalışıyor)
  • quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL

quote:

quote:

Kaybolan şeyleri hortlatmaya bayılırım bendensin kardeş

• Ah be 948 ne oldu sana
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.