Şimdi Ara

NFS Carbon vs Most Wanted karşılaştırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• dergilerden takip edebildiğim kadarıyla carbon pek güzel değilmiş. most wanted ı daha çok övüyorlardı. bunun dışında ben sadece most wanted ı oynadım. gayet güzel bir oyun fakat ilerledikçe zorlaşıyor. fakat pc ve ps2 versiyonlarına göre kısıtlı. başka bir yarış oyunu düşünebilirsin. saygılar.
  • carbon cok daha guzel most wanted dan...
    hem oyun dinamigi hem grafik hemde verdigi keyif bakimindan...
  • Baska bir oyun olarak tavsiyen varmı? Ben bir haftadır oynuyorum Career modunda 8.ci adamla kapısıyorum. Bu arada polisler de oyunu biraz sıkıyor gibi. En az araclar kadar hızlı ve daha da seri. Onlara yakalanmadan bir yer ekadar gelmek lazım. Baska alternatif varsa most wanted den terfi etmeyi dusunuyorum :)
  • http://bestof.ign.com/2006/psp/13.html

nasıldır bilmem ama 2006nın birincisi burda :) ridge racer 1-2 de deneyebilirsin.
  • ben bi mostwantedi oynadım ama en kısa zamanda karbonuda oynayacam ama kötü diyorsunuz anlamadım
  • BEYLER
    ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞI LAMAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS: Most Wanted Otomobil Paketi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

ben bi mostwantedi oynadım ama en kısa zamanda karbonuda oynayacam ama kötü diyorsunuz anlamadım

hicde kotu degil dostum...ben most wanted in %93 unu bitirdim carbon unda %100 unu bitirdim ve aldigim zevk carbonda 5 kat fazlaydi...bak mesela virazjlara girerken felan arabanin savurmasindan tut gaza basinca arabanin devirlenmesine yani herturlu surus dinamigi daha gercekci..sonra grafiklerde daha iyi...arabalar cok daha iyi..polis bir iki yerde cikiyor oda hemen gidiyor..

yani carbon cok daha guzel

not:ben carbonuda most wanted ida pc de bitirdim...ama herikiside ps2de oynadim

• kısıtlı demek le neyi kasteddin anlamadım ama galiba bölümler hakkın da dha çok bilgi verirsen sevinirim
  • gaza getirdin beni dostum psp için hic bi yerde bulamıyorum ilk fırsatta direk gidip alacam
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

ben bi mostwantedi oynadım ama en kısa zamanda karbonuda oynayacam ama kötü diyorsunuz anlamadım

hicde kotu degil dostum...ben most wanted in %93 unu bitirdim carbon unda %100 unu bitirdim ve aldigim zevk carbonda 5 kat fazlaydi...bak mesela virazjlara girerken felan arabanin savurmasindan tut gaza basinca arabanin devirlenmesine yani herturlu surus dinamigi daha gercekci..sonra grafiklerde daha iyi...arabalar cok daha iyi..polis bir iki yerde cikiyor oda hemen gidiyor..

• Carbon'a kötü denir mi hiç.
    Aradaki farkı söyleyeyim.
    Most Wanted'da yarışırken polis seni çok fazla rahatsız ediyor. Carbon'da daha az uğraşıyorlar.
    Ben Career modda bazılarını görmedim(Örn,Lotus eoropa) ama CARBON'da daha fazla araba var.
    NFS MW'ın arabası BMW iken CARBON'da araba AUDI.
    CARBON'da ortam biraz daha karanlık.
    Ayrıca CARBON'da CANYON denen bazı etaplar eklenmiş.
    Takip modu var önündeki aracı yakalayıp geçersen ve belli bir süre önünde kalırsan kazanıyorsun.
    Belkide en önemli özellik. NFS MW 'ta ses STEREO iken CARBON'da ses SURROUND'tur.
    PC'de NFS MW yaklaşık olarak 3,5 GB yer kaplarken CARBON 5 GB üzeri yer kaplıyor.
    NFS MW'da oyun biraz film havasındaydı CARBON'da ise daha da ileri taşınmış.
    Film izler gibi oyun oynuyorsun.
  • ben carbon ve mw ı psp de oynadım karşılaştırıcak olursak hiç lafa gerek yok carbon daha iyi
  • quote:

Carbon'a kötü denir mi hiç.
    Aradaki farkı söyleyeyim.
    Most Wanted'da yarışırken polis seni çok fazla rahatsız ediyor. Carbon'da daha az uğraşıyorlar.
    Ben Career modda bazılarını görmedim(Örn,Lotus eoropa) ama CARBON'da daha fazla araba var.
    NFS MW'ın arabası BMW iken CARBON'da araba AUDI.
    CARBON'da ortam biraz daha karanlık.
    Ayrıca CARBON'da CANYON denen bazı etaplar eklenmiş.
    Takip modu var önündeki aracı yakalayıp geçersen ve belli bir süre önünde kalırsan kazanıyorsun.
    Belkide en önemli özellik. NFS MW 'ta ses STEREO iken CARBON'da ses SURROUND'tur.
    PC'de NFS MW yaklaşık olarak 3,5 GB yer kaplarken CARBON 5 GB üzeri yer kaplıyor.
    NFS MW'da oyun biraz film havasındaydı CARBON'da ise daha da ileri taşınmış.
    Film izler gibi oyun oynuyorsun.

hocam bu anlattıklarının hepsi bilgisayar ve ps2 deki carbon için geçerli. psp'de bunların neredeyse hiçbiri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspcü -- 3 Ocak 2007; 15:42:59 >

• quote:

gaza getirdin beni dostum psp için hic bi yerde bulamıyorum ilk fırsatta direk gidip alacam
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

bence hic kacirma cok keyifle oynayacagin bir oyun...hatta bir ekleme yapayim pcde cikar cikmaz aldim ve 4. gununde bitirdim
    hic birakmayacagin bir oyun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.