orjinal alanları originden ekledim mp de görüşmek üzere public mp çok karışık geldi umarım aramızda daha anlamlı yarışlar yapabiliriz yarış başlıyo ne tarafa gidilcek onu bile bilmiyorum ya böyle mp mi olur ?
Arkadaşlar bu arabaların prolarını açmak için gerekli milestonesleri yapıyoruz ya bu body deki ımpact protection nasıl yapılıyor bir türlü anlamadım youtubedan da izledim ama yapmak gereken ne bulamıyorum
arkadaşlar oyunu D R den 98 tl ye alıcam. ama limited edition falan yazmıyor oyun afişinde ps3 için olanında öyle yazıyor. ben bundan alsam ne değişicek? yani mp oynuyabilcekmiyim oyunu kurduktan sonra ? orgin üyelik falan nasıl alıcam? daha once orj oyun almadım pek oyun oynamadıgım için online. ilk defa alıcam o yüzden acemiyim biraz.. ayıdınlatırsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: emclord00
arkadaşlar oyunu D R den 98 tl ye alıcam. ama limited edition falan yazmıyor oyun afişinde ps3 için olanında öyle yazıyor. ben bundan alsam ne değişicek? yani mp oynuyabilcekmiyim oyunu kurduktan sonra ? orgin üyelik falan nasıl alıcam? daha once orj oyun almadım pek oyun oynamadıgım için online. ilk defa alıcam o yüzden acemiyim biraz.. ayıdınlatırsanız sevinirim
Limited edition da sanırım ekstra araçlar var kardeşim ama bende senin gibi ikilimde kaldım almadan ama aldıktan sonra da anlam veremedim
quote:
Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU
quote:
Orijinalden alıntı: emclord00
Limited edition da sanırım ekstra araçlar var kardeşim ama bende senin gibi ikilimde kaldım almadan ama aldıktan sonra da anlam veremedim
ben normalini alırsam patch atıp o arabalara ulasamıyomuyumne kadar saçma
merhaba ismim Alihan. Bende hem NFS THE RUN hem MOST WANTED var. ekledim sizleri
Origin ID:deadrider4 SL16
ARKADAŞLAR oyunu 1 haftadır vakit buldukça oyunuyorum genelde şehirde geziyorum ... her arabanın ayrı ayrı yarışları mı ? var birde camera modunda kaput modu yok onu yükleyebiliyor muyuz ?
gördüğüm en güzel nfs oyunu sadece ses olarak :D menü p*mpo* k olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzy222
ARKADAŞLAR oyunu 1 haftadır vakit buldukça oyunuyorum genelde şehirde geziyorum ... her arabanın ayrı ayrı yarışları mı ? var birde camera modunda kaput modu yok onu yükleyebiliyor muyuz ?
evet her arabanın yarışları var, kokpit görüntüsü yok
quote:
Orijinalden alıntı: Chronos1121
quote:
Chronos hocam oyun nasıl gidiyor ? Yaklaşık 2,5 haftadır giremiyorum oyuna. Bugün nasip olucak
quote:
Orijinalden alıntı: ReAl sTORM
quote:
Orijinalden alıntı: Chronos1121
quote:
Chronos hocam oyun nasıl gidiyor ? Yaklaşık 2,5 haftadır giremiyorum oyuna. Bugün nasip olucak
İsterseniz bir zaman ayarlayıp kapışalım oyunda. Gerçi neredeyse büyün yarışlarda geçmişsin beni
quote:
Orijinalden alıntı: ReAl sTORM
İsterseniz bir zaman ayarlayıp kapışalım oyunda. Gerçi neredeyse büyün yarışlarda geçmişsin beni
ayarlarız :)
most wanted diyorum elime ilkini veriyolar yeni most wanted diyom dalga mı geçiyosun diyolar most wanted 2 diyom öle bişey yok diyolar nerden bulcam bu oyunu
Konuya el-fatiha
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik
Berbat bi oyun. Eskisi gibi heyecan yok
bi arkadaşin sözü geldi aklıma
Araba buldum kimindir sahibi yoksa benimdir mantığı nedir? Demişti arkadaş.
Eskisinde arabaları almak için bilgisayarlar kırılirdi bunda araba kolleksiyonu yapılıyo bildiğin yolun kenarlarında.
Polisler eskisindeki gibi etkili değil. Yakalandın eeeee? Sonra?
Black list desen def et onu.
Sonuç grafik harici çöp
+1 HOCAM
Ayrıca nasıl bir saçmalıktır böyle altıma çekiyorum focus st aventador'muş,918 miş hepsini solluyorum (299 mph hız yaptım)
Benim Nick: GizmoMKD origin nick.
Oyun icerisinde random disconnect alan var mi? ben biraz oynayip dc yiyorum auto log serverlarindan. yani saglam multi yapamadim.
Ben bilgisayarda oynayıp bitirdikten sonra ps3 orjinalini aldım bitirmediğim oyun azdır ama hiç birinden Most Wanted online kadar zevk aldıgımı hatırlamıyorum.Tek kişilik mod hayal kırıklığı ama online oynamadan oyunu eleştirmeyin derim :) Kullanıcı adım : Rapchy
quote:
Orijinalden alıntı: Rapchy
Ben bilgisayarda oynayıp bitirdikten sonra ps3 orjinalini aldım bitirmediğim oyun azdır ama hiç birinden Most Wanted online kadar zevk aldıgımı hatırlamıyorum.Tek kişilik mod hayal kırıklığı ama online oynamadan oyunu eleştirmeyin derim :) Kullanıcı adım : Rapchy
arkadaslik atiyorum dostum. belki beraber oynariz zamanimiz oldugunda. belki ikimiz de pubkic match lara girebiliris yani ben ve sen ve baska insanlar.