herhangi bir ayar yapmadan oynamak için; patch 1.3'ü kurun http://games.softpedia.com/progDownload/Need-for-Speed-Most-Wanted-Patch-Download-8018.html sonra MW-hamachi dosyasını indirin ve oyunun klasörünün içine kurun http://www.hamachi-games.sk/old/index.php?page=69 programı çalıştırıp 'executable2run' yazan yere "speed.exe" yazın serverı siz kurmayacaksanız join server deyip başka bir oyuna bağlanabilirsiniz. tabii ki hamachi ağına bağlısınız.. :) oyun kurmak içinse net bağlantısını kesip MW-hamachi yi çalıştırıp "host server" deyin. oyun açılacak -lan game - create server kurduktan sonra nete tekrar bağlanın...
bneim kurduğum hamachi ağı isim :7879 şifre:1
iki ayrı most wanted hamachi ağına bağlandım. MW-hamachi çalıştırdım ve join server dedim oyuna girdi sonra lan-games'de hiç server gözükmedi. 1.3 yaması yüklü. firewall'u da devre dışı bıraktım ama nafile Lan-games bom boş. yardım ederseniz çok sevinirim...
hamachi nedir
ya beyler ben internete ağ bağlantısıyla bağlanıyom zaten bu bağlantıyı kapatınca herşey gidiyo onu napcaz???
quote:
Orjinalden alıntı: Tamtam92
ya bırakın o oyun fazla güzel değil
bence en iyi yarış bu arkadaşlar
arkadaslar bu oyunu net baglantisi olmadan kendi agimiz icerisinde oynamanin bi yolu varmii bi zahmet yardimci olun bi turlu cozemedimmm???
ya hadi bi ag adi falan werin de oynayak yokmu simidi oynayacak bir kişi
diger aglarin hepsi dolu bi ag adi werinnnnnnnnnnnnnnnnnn????
beyler acil yardım.. bu interneti kesme işini anlayamadım ağ bağlantılarından bağlantıyı kes mi dicez ? öyle yapmadan denedim connecting diyo işte create diyince sora lost falan diyor , o kesmediğim için mi oluyor , tam olarak ne zaman kesecez ??
ya biri acsin bi server da oynayak yawwwwwwwwwwwwwwww
Yaw arkadaşlar bu hamachi ne işe yarıyo hiç bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
güzel kardeşim 2 saattir oynayak oynayak diyorsun nası yapılacağını sorunca ses seda yok !? anlatıverde biz de oynayak
ya kardes sende server olup ne yapcan yaw alala server olman için int hizinin 512 den yüksek olmasi gerekiyo ben olmustum bi kere 3 kişide arabalar görükmüyo