Şimdi Ara

NFS Shift Fps Sorunu Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar NFS Shifde fps 20-25 bazen 30 oluyor. 1.02 yamayıda indirip kurmam ragmen bi degisiklik olmadı.Sorun Sizce neyden kaynaklanabilir

Sistemim

AMD Athlon II x4 635
    HD 5770 ekran kartı
    kingston 2x2 1333 mhz ram

• ATI ekran kartlarında malesef bu var,HD4650 var bendede low da bile kasıyor

graphic config dosyasını silin oyuna girin düzeliyor fakat çıkıp tekrar girdiğinizde FPS sorunu olabilir gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

ATI ekran kartlarında malesef bu var,HD4650 var bendede low da bile kasıyor

graphic config dosyasını silin oyuna girin düzeliyor fakat çıkıp tekrar girdiğinizde FPS sorunu olabilir gene
    çoğu ATI kullanıcıları 1.02 yamasıyla fps sorununu cozmusler forumlardan okudugum kadarınla. bi biz faydalanamadık bu yamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpergs1

çoğu ATI kullanıcıları 1.02 yamasıyla fps sorununu cozmusler forumlardan okudugum kadarınla. bi biz faydalanamadık bu yamadan

Alıntıları Göster
    1.02 yamasını yüklesen bile Crack'in de 1.02 olması gerekiyor.Sizler patch'i kurup kendi Crack'inizle yaparsanız artış alamazsınız tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

1.02 yamasını yüklesen bile Crack'in de 1.02 olması gerekiyor.Sizler patch'i kurup kendi Crack'inizle yaparsanız artış alamazsınız tabii

Alıntıları Göster
    1.02 cracklede olmuyor
  • quote:

1.02 cracklede olmuyor

yok öyle bişey gayet güzel oluyor. sen 1.02 yi kur ilacını da yap sorun düzelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

1.02 cracklede olmuyor

yok öyle bişey gayet güzel oluyor. sen 1.02 yi kur ilacını da yap sorun düzelicek

Alıntıları Göster
    arkadslar bende nvidia geforce gt335 ekrankartı var 4 de ram ama nedense shift.exe çalısmayı durdurdu atası alıyorum yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: x-cografya

arkadslar bende nvidia geforce gt335 ekrankartı var 4 de ram ama nedense shift.exe çalısmayı durdurdu atası alıyorum yardımcı olurmusunuz

Alıntıları Göster
    1,02 crackini nerden bulcaz

x-cografya shift.exe hatası need for speed shift yuklendikten sonra mı cıkıyor.dil seçme ekranı gelmeden önce mi
  • quote:

1,02 crackini nerden bulcaz

x-cografya shift.exe hatası need for speed shift yuklendikten sonra mı cıkıyor.dil seçme ekranı gelmeden önce mi

Alıntıları Göster
    dil seçmeden çook sonra kariyerime giriyorum sonrada tam oyun başlayacak geliyo o anda
  • quote:

dil seçmeden çook sonra kariyerime giriyorum sonrada tam oyun başlayacak geliyo o anda

Alıntıları Göster
    Exe bozuktur buyuk ihtimalle.http://forum.donanimhaber.com/m_34578775/tm.htm buradan exe hatası için çözümler var incelersen çözersin sorununu

• quote:

Alıntıları Göster
    acaba pc ile ilgili bi problemmi var intel core i5 1gb, ekrankartı gt335 , 4 ram 2.26,2.53 işlemci
  • quote:

acaba pc ile ilgili bi problemmi var intel core i5 1gb, ekrankartı gt335 , 4 ram 2.26,2.53 işlemci

Alıntıları Göster
    sisteminle alakalı bişey degildir sana verdigim linkdeki çözümleri uygula sorunun %99 çözülür
  • quote:

Alıntıları Göster
    oradakileri yaptım bana olanlarını falan baktım olmadı birde 1. hata olarak yazılan graphicsconfig dosyası bende mevcut 2 hatada yok suanda çünkü oyunu göremedim daha 3. hatada landan oynamak için ilk seçenek zaten link yok yardımcı olun lütfen
  • quote:

sisteminle alakalı bişey degildir sana verdigim linkdeki çözümleri uygula sorunun %99 çözülür

Alıntıları Göster
    Birisi 1.02 crackini uplayabilir mi
  • quote:

Birisi 1.02 crackini uplayabilir mi

Alıntıları Göster
    belgelerim need for speed shift klasoru içindeki graphicsconfig dosyasını sil oyuna ole girmeyi dene bi
  • quote:

belgelerim need for speed shift klasoru içindeki graphicsconfig dosyasını sil oyuna ole girmeyi dene bi

Alıntıları Göster
    crack paylaşımı yasak. google da aramayı denedin mi ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    sildim girdim oyuna aynı oldu ve kapattıktan sonra baktım silinmemiş gibi duruyo graphicscon...
  • quote:

sildim girdim oyuna aynı oldu ve kapattıktan sonra baktım silinmemiş gibi duruyo graphicscon...

Alıntıları Göster
    googledakiler cogunlukla torrent herneyse 1 tane buldum ama çift tıklıynca beklio açılmıyor uyumluluk 98 yaptım gene aynı
  • quote:

Alıntıları Göster
    denedimde yok bulamadım yaa :S
  • quote:

denedimde yok bulamadım yaa :S

Alıntıları Göster
    1.02 crack yaptım hala fps 20-25 arasında :(:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.