Şimdi Ara

NFS Shift Fps Sorunu Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar NFS Shifde fps 20-25 bazen 30 oluyor. 1.02 yamayıda indirip kurmam ragmen bi degisiklik olmadı.Sorun Sizce neyden kaynaklanabilir

Sistemim

AMD Athlon II x4 635
    HD 5770 ekran kartı
    kingston 2x2 1333 mhz ram

• ATI ekran kartlarında malesef bu var,HD4650 var bendede low da bile kasıyor

graphic config dosyasını silin oyuna girin düzeliyor fakat çıkıp tekrar girdiğinizde FPS sorunu olabilir gene
  • çoğu ATI kullanıcıları 1.02 yamasıyla fps sorununu cozmusler forumlardan okudugum kadarınla. bi biz faydalanamadık bu yamadan
  • 1.02 yamasını yüklesen bile Crack'in de 1.02 olması gerekiyor.Sizler patch'i kurup kendi Crack'inizle yaparsanız artış alamazsınız tabii
  • 1.02 cracklede olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

1.02 cracklede olmuyor

yok öyle bişey gayet güzel oluyor. sen 1.02 yi kur ilacını da yap sorun düzelicek
  • arkadslar bende nvidia geforce gt335 ekrankartı var 4 de ram ama nedense shift.exe çalısmayı durdurdu atası alıyorum yardımcı olurmusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1,02 crackini nerden bulcaz

x-cografya shift.exe hatası need for speed shift yuklendikten sonra mı cıkıyor.dil seçme ekranı gelmeden önce mi
  • dil seçmeden çook sonra kariyerime giriyorum sonrada tam oyun başlayacak geliyo o anda
  • Exe bozuktur buyuk ihtimalle.http://forum.donanimhaber.com/m_34578775/tm.htm buradan exe hatası için çözümler var incelersen çözersin sorununu
  • acaba pc ile ilgili bi problemmi var intel core i5 1gb, ekrankartı gt335 , 4 ram 2.26,2.53 işlemci
  • sisteminle alakalı bişey degildir sana verdigim linkdeki çözümleri uygula sorunun %99 çözülür
  • oradakileri yaptım bana olanlarını falan baktım olmadı birde 1. hata olarak yazılan graphicsconfig dosyası bende mevcut 2 hatada yok suanda çünkü oyunu göremedim daha 3. hatada landan oynamak için ilk seçenek zaten link yok yardımcı olun lütfen
  • Birisi 1.02 crackini uplayabilir mi
  • belgelerim need for speed shift klasoru içindeki graphicsconfig dosyasını sil oyuna ole girmeyi dene bi
  • crack paylaşımı yasak. google da aramayı denedin mi ?
  • sildim girdim oyuna aynı oldu ve kapattıktan sonra baktım silinmemiş gibi duruyo graphicscon...
  • googledakiler cogunlukla torrent herneyse 1 tane buldum ama çift tıklıynca beklio açılmıyor uyumluluk 98 yaptım gene aynı
  • denedimde yok bulamadım yaa :S
  • 1.02 crack yaptım hala fps 20-25 arasında :(:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.