Şimdi Ara

NFS U2 arabalariniz? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
1
Favori
39.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilerledikce bu arabalarin hicbir onemi kalmayacak taki mustang ve subaru impreza cikana kadar.
  • YA BEN OYUNDA O KADAR ÇOK İLERLEDİM OYUNUN %25 İNİ TAMAMLAMIŞIM AMA DAHA MITSUBİSHI EVO AÇILMADI
  • bunlarda benım oyuncaklar

• Subaruyu çıkaramadım bi türlü deli olcam.Bütün bölümleride bitirdim ama hala gizli bişeyler var demekki.Bende şov amaçlı oynuyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiersoy -- 13 Aralık 2004, 9:56:45 >

• YA HACILAR ŞU ARABAYI ZIPLATMA OLAYINI BİR TÜRLÜ BECEREMEDİM TUŞLARI H-J DEĞİLMİ
  • Hacı dururken "J" ye basılı tut daha sonra ne tarafını zıplatmak istiosan "yön tuşlarından" o yöne basılı tut ve "J" yi bırak.O şekilde zıplyıp hava atabilirsin Ama biraz hızlanınca zıplamayı bırakıo
  • ilk aldığım mazda çok iyi hızlanıyor. ben oyunun %20 sinde takıldım geçemiyorum
  • ilk aldığım mazda çok iyi hızlanıyor. ben oyunun %20 sinde takıldım geçemiyorum
  • Ahada benim hacet. (Hilesiiiiiiiz)

Yol olsa 400'de basar 500'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 14 Aralık 2004, 11:33:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

oyunu bitiren yokmu save leri yollasın benim biyerden sonra tıkandı audi a3 aldım sonra ne araba çıktı be bişey bütün şehri dolaşıyorum yarıscak yarıs yok veya ilerleyenler güzel araba falan çıkartanlar save leri yollasında bizde keyfini alalım olmaz mı

aynen ya daha demın aynısı bende oldu 3 kıtalı şehirde heryeri bitirdim yapacak yarış yok sadece shop'lar var ne yapacaz ya bilen varmı

arkadaşlar bende aynı sorunla karşılaştım
    2 gün uğraşmanın sonunda bazı gizli shop ları buluncaya kadar soruna çözüm bulamadım
  • ABİ ŞU OYUNUN HARİTASINI AÇIK VAZİYETTE BİR YERDEN BULAMAZMIYIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: aka_akrep

ABİ ŞU OYUNUN HARİTASINI AÇIK VAZİYETTE BİR YERDEN BULAMAZMIYIZ

o kadar kasıp bitirdik beleşe uzanmayın bakiiim
  • Abi bilgissayar kaldırmıyo oynayamıyorum.
    Ve bu resimleri gördükçe çıldırıyoooommmm!!!

Yeeeteeeeeeeeerrr

• yahu bende %67 de oyun bitti bu nasıl iş? millet 70lerdeyim fln diyodu anlamadim bi fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 14 Aralık 2004, 15:58:32 >
  • Arkadaşlarwww.dlh.net te herşey açık bir halde save dosyası var. Yaklaşık 10 mb bişi. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Arkadaşlarwww.dlh.net te herşey açık bir halde save dosyası var. Yaklaşık 10 mb bişi. Tavsiye ederim.

Burdan hangisini indirecez ve oyunda hangi klasörün içine atacaz ???
  • Şu Civic'deki asalete bakarmısınız. Kesinlikle Mükemmel

• Cool , Hard , Stronger

• quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Cool , Hard , Stronger

bu honda mı

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.