Şimdi Ara

NFS Underground'da en hızlı araba hangisi ve de arabaları nasıl modifiye ediyorsunuz... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
58.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mitsu eclipse ile 375km/h yaptım(bitane unique eksik)
    screenshot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis returned -- 17 Eylül 2004, 15:53:27 >
  • tabiiki 37inci yarışa kadar 206 gerisi mazda miata sonrada acura rsx manyak bi araba son yarışta ve 103 te de mazda rx7 okey
    ve modifiyede vinlyler zevke göre tabii fakat motor veya performans için en son çıkanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Nissan skyline gtr v-spec en hızlısı. Bütün ibreler sona yapışıyor oyun sonunda.

tum modifiyeLe fuLL ama yarısta turbo gostergesi tam kırmızı ıbrenin orda ancak 206 da sonda bu normaLmi yoksa bişeyimi eksik yaptım ? bide su uniqe Lere nerden bakcam yaf ( hepsi varmı yokmu diye yani )? Bide şu decaLs'Leri nasıL boyayacam bembeyaz kaLdıLar oyLee boyayanLar varda ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Eylül 2004, 17:51:58 >

• arkadaşlar araba modifeye etmesi çok güsel bişee
    bence oyunda en iyi araba NİSSAN SKYLİNE die bi arab var o mükemmel ben onunla bitiridim
    ondan çok az daha hızlı bir araba var ama yolda tutmak çok zor... S2000 mi neydiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 20 Eylül 2004, 11:30:36 >
  • Bence nissan skyline ama drag yarışlarında rx7 yi tutmak imkansız gibi bir şey çünkü skyline kalkışta biraz sapıtıyor bu açık da rx7 işine geliyor ve yakalamak mümkün olmuyor ama en hızlısı skyline..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahad1r

nissan skyline>>> unique upgrade'lerin hepsi hızı artıranlar olacak

+999999999999
  • tabiki rx7
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredy2

ya arkadaşlar ben undergroundu yeni kurdum daha bir hafta oldu
    yarışlarda hızı KM olarak göstermesi için ne yapmalıyım
    benimki Mil olarak gösteriyor

optionsta kolayca ulaşılabilen biryerde
  • ispatlayarak yapın şunları.çakın bir screenshot en hızlı hangisi görelim.ben eclipse ile(4wd) 375 km*h yaptım

alın size canavar
  • dodge Neon >>> 206
  • Benim Bildiğim Kadarı İle HIZ Olarak En İyi Oyun İçinde Bilmiyorum Ama Uptrage Gostergelerine Gore Pontiac Gto Çünkü Tamamen Sona Dayanıyo Bosluk Kalmıyo Buna Cevap Vermeden Once İnanmayan Denesin Gorsun Ama Oyunu İyi Bilmeniz Lazım Uptragelerde 3. Her Zaman En İyi Değil Mesela Frenlerde 3.Yü Taktıktan Sonra 2.Yi Ve 1.Yi Taktığınızda Daha Fazla Oluyo Eğer En Sona Gelmesse O Sizin BilgisizliğinizBenimki Sonra Ve Lan Dan Oynuyorum Geçemediğim Kimse Yokİnanmayan Bana Ulaşsın chatlaq_saffet@windowslive.com

• Nissan Skyline her türlü.
  • Mazda miata manevra rx7 hız 390 dragta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlatayım. Uzun zamandır oynamıyordum. Torretden indirdim. Gençliğimde çok oynamıştım, belliki genlerim büyük çocuğumada geçmiş

NFS Underground'da en hızlı araba hangisi ve de arabaları nasıl modifiye ediyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.