Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ''NFS WORLD'' ü indirdim oyunu sorunsuz bir şekilde yükledim sorunsuz şekildede üye oldum oyuna ıd mi yazdım şifremi ayzdım ve logine tıkladım oyunun baştaki downloadı geldi 467 mb filan herhalde neyse downloadı yaptı oyuna girdim oyunu oynadım sonra oyundan çıktım oyuna 1-2 saat sonra tekrar girdim logine tıkladım ama yine tekrar downloadı geldi yine yaptım ama sonra çıkıp girdiğimde yine download istiyor internetteki tüm çözümleri denedim ama olmadı her seferinde download istiyor
alakalı değil belki ama yinede sistem özelliklerimi söyliyim
aynı sorunu bende yasıyorum bilgisi olan varsa cevap bekliyoruz oyunu 30 dk önce acıp indirmesini bekliyorum artık
nfs worldu bende yükleyemedim bitürlü
şimdi anlatıyım başlat/denetim masası/saat, dil ve bölge/tarih, saat veya sayı biçimini değiştir/biçime gir sonra biçimden ingilizce (birleşik krallık) seç tamama bas en son olarak nfs world aç select shard apex-eu veya chıcane-eu seç bitti
İYİ EĞLENCELER
Başlata "Bölge Ve Dil" yaz Enter'a bas altında "Türkçe(Türkiye)" diye bişey görceksin onu "İngilizce(Amerikan)" yap sonra üstten "Konum" sekmesine gir Geçerli Konum'u ABD yap Tamam de sonra oyuna tekrar gir bakalım bidaha güncelliyormu(Oyuna yama,mod filan eklenirse tekrar günceller ve güncelledikten sonra kapatıp açsanda güncellemez)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme