Şimdi Ara

NFS WORDL HER SEFERİNDE DOWNLOAD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ''NFS WORLD'' ü indirdim oyunu sorunsuz bir şekilde yükledim sorunsuz şekildede üye oldum oyuna ıd mi yazdım şifremi ayzdım ve logine tıkladım oyunun baştaki downloadı geldi 467 mb filan herhalde neyse downloadı yaptı oyuna girdim oyunu oynadım sonra oyundan çıktım oyuna 1-2 saat sonra tekrar girdim logine tıkladım ama yine tekrar downloadı geldi yine yaptım ama sonra çıkıp girdiğimde yine download istiyor internetteki tüm çözümleri denedim ama olmadı her seferinde download istiyor

alakalı değil belki ama yinede sistem özelliklerimi söyliyim

ekran kartı : nvidia geforce gtx 680
    ram : 8 gb
    işlemci : intel core i7 2600 k

yardımcı olursanız çok sevinirim

• aynı sorunu bende yasıyorum bilgisi olan varsa cevap bekliyoruz oyunu 30 dk önce acıp indirmesini bekliyorum artık
  • nfs worldu bende yükleyemedim bitürlü
  • şimdi anlatıyım
    başlat/denetim masası/saat, dil ve bölge/tarih, saat veya sayı biçimini değiştir/biçime gir
    sonra biçimden ingilizce (birleşik krallık) seç tamama bas
    en son olarak nfs world aç select shard apex-eu veya chıcane-eu seç bitti

İYİ EĞLENCELER
  • Başlata "Bölge Ve Dil" yaz Enter'a bas altında "Türkçe(Türkiye)" diye bişey görceksin onu "İngilizce(Amerikan)" yap sonra üstten "Konum" sekmesine gir Geçerli Konum'u ABD yap Tamam de sonra oyuna tekrar gir bakalım bidaha güncelliyormu(Oyuna yama,mod filan eklenirse tekrar günceller ve güncelledikten sonra kapatıp açsanda güncellemez)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.