BMW M3 E46 ve Shelby GT500 (1697) den başkası beni ilgilendirmiyor. Ama genede araba sayıyı yeterince fazla.
Skyline GT-R (R34)
dodge charger r/t, corvette c6.r, shelby 1967
Şu R34'ü de NFS meşhur etti valla. Oyunlarda hakkaten baya iyiydi hatta birinde son modifiyede 350 filan basıyordu yanlış hatırlamıyorsam Onun dışında bir şeye benzemeyen bir araba bence. R35'in yanından geçemez.
quote:
Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine
bir haberde world'de ferrarinin bulunacağı söyleniyordu
evet bende hatirliyorum o haberi ama arabalar arasinda göremedim belki sonra eklenir.
enzo ferrariyi koysalar kralı bile geçemez beni:)
Beyler arabalar oyuniçi parayla alınamıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD
quote:
Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC Hocam önceki betalara kayıt olduysan zaten mail adresine EA tarafından mail gelmesi lazım mailde eski Clienti komple silip sitelerinden yenisini indirmen gerektiği yazılı 1.43 GB'a yeni sürümü indirebilirsiniz
yani server şu an aktif ve girilebiliyormu? oynu yeniden indirip kurmama rağmen bir süre böyle kalıyor.
sonrada böyle bir hata veriyor.
bu ne nfs hayranlıgı
+1
Beyler adam fantazi yapıyor.
Adam ağır fan
yine yok ferrari
bmw m3 e46 bmw m3 gtr olmayacakmı bunda
Karbon fiber kaplama Pagani Zonda R koysalar ölürler sanki Bu oyunda hiçmi aradığım araba olmaz FORD GT90 misal
quote:
Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC Hocam önceki betalara kayıt olduysan zaten mail adresine EA tarafından mail gelmesi lazım mailde eski Clienti komple silip sitelerinden yenisini indirmen gerektiği yazılı 1.43 GB'a yeni sürümü indirebilirsiniz
yani server şu an aktif ve girilebiliyormu? oynu yeniden indirip kurmama rağmen bir süre böyle kalıyor.
sonrada böyle bir hata veriyor.
içinden oyun seç desen bir underground 2yi birde most wanted'ı birde nfs2se yi alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
Şu R34'ü de NFS meşhur etti valla. Oyunlarda hakkaten baya iyiydi hatta birinde son modifiyede 350 filan basıyordu yanlış hatırlamıyorsam Onun dışında bir şeye benzemeyen bir araba bence. R35'in yanından geçemez.
skyline ı meşhur eden gran turismo serisidir
Ferrari niye yok
bi opel insignia, wv passat cc koyulsa cokmu olur yaaa!
Arabalar yakıyor.
ya bu liste yalan oldu bende anlamadım oyunun dosyalarının içinde bu arabalar vardı ama döndüler demekki. :D arabanın listesi şimdi oynadığınzda gördüğünüz kadardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme