ben blaciklist 1 deyim bütün yarışları polisleri felan 3 ünüde bitirdim ama razor yarışı çıkmıyo yardımcı olabilirmisiniz 2 numarasıda yok haritadada yok yarış
ya kardeş ben black lıstte sonyı yendım arabasını aldım eski arabamı sattım chevroletti taz varya onu yendım ama arabası gelmedı tazı yendıkten sonra chevroletı sattım sonra vicle yarıştım kazandım ama arabası yine gelmedı nedene nedir elimde şu an sadece sony ın arabası var acil yardımm
abi ben jv yi geçemedim onun yaması var mıdır ?
10 numara carrera deil cayman kullanıyor.Ve 3 numara da aston Martin kullanıyor.
Biolar yok
quote:
Orijinalden alıntı: 37yigit37
o bmw senin en iyi ve hatta oyunun en iyi arabası yani o araba başta senin araban ve sen blacklistin 2.si sin ama razorla yarılıyor ve yarış sırasında araban bozuluyor ve o yarış arabasına yapılan bi yaarıştır.bu yarışta sen otomatik kaybediyorsun ve arabanı razor alıyor yani oyunun senaryosu böyle bu oyunun kendi senaryosu bütün dünyada aynıdır değişmez
saygılarımla
hayır kerdeşim oyunu türkçe yapıp altyazıyı okursan orada şöyle yazıyor: Razor Arabanı Alıp Blacklistte #1.Oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme