ya bende deli olacam baştan berimi bi yalışlık yaptık anlamadım bende %69da takıldım kaldım bundan önce %53de bi takıldım sonra gizli yerler klitliler falan derken 69a geldim şimdi hiç bişey kalmadı boş boş dolanıyorum walla yarışacak arabada kalmadı etrafta k0oca şehirde yanlızımm bilen lütfen yazsın
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum ama yollardan beri nfs oynuyorum. oyunun %47 si bitti parçaların %80 i açıldı. oyun giderek daha güzel oluyor. arabam peugoooot 206 (kesinlikle vazgeçmem) audi tt ve ford mustang a dünyanın parasını yatırdım verdiğim para haram olsun arabalar hiçbir işe yaramıyooo. ama tt biraz daha iyi. biraz para yapıp 300GT yi yapacam hadi size iyi yarışlar
oh be %100 olarak tamamladım...stage 5 i de tamamlamasına ve "congratulations..."falan diye oyun bitti yazısı çıkmasına rağmen %100ü göremeyen arkadaşlar(amma uzun cümle oldu)...garage'dan world map'i kullansınlar...yalnız bazı mountain driftler deli kasıyo 200.000 puan istiyor...
206 full mod. favorimdi...bide A3 full mod.gerçekten performansı ve özellikle yol tutuşu çok çok iyi...impreza b_k gibi oluyor boşuna modifiye falan yapmayın çok savuruyor...
Arkadaslar sözü fazla uzatmiycam..%53 teyim ve altimda bi Honda Civic var ama haritada yarisacak yer kalmadi...Stage 3 teyim ve world mapte hersey tamam...Hard ta oynuyorum ama haritada yapayalniz dolasiyorum ...Ne yapmam gerekiyor yardim edin lütfen..Oyunu bitiren arkadaslara tebrikler..
bende yüzde yüz bitirdim oyunu yüzde 84 de bitirdiniz dedi ama world mapteki yarışları yaptım
mountain drift dediğimiz pistte değil de sprint gibi a dan b ye gittiğimiz drift...halk arasında mountain drift de denir bkz.ekşi sözlük...
%68 deyim ve bütün yarışları bitirdim haritada son yarışa girmeden önce 3-4 tane yıldız vardı yarışa girip bitirdikten sonra yıldızlar kayboldu bütün şehri dolaştım yeni bi dükkan bulup parçaları yeniledim 1 saat boyunca yoldaki arabalarla yarıştım ama nedense yeni bçlüm açılmıyor yardım kafayı yicem
kolayı var dostum sağa sola çarpmayacaksımn olup bitecek ben 76.849 puanı duvara gömdüm içim gitti
quote:
Orjinalden alıntı: asajj
bitiren arkadaşlar drift yarışları hakkında biraz ip ucu verse .stage3 teyim iyi puan alıyoruz ama sağa sola carpıyoz gidiyor puanlar
selam ben de senin gibi çok uğraştım kesin çözüm arabanın yıldızını an az 6.00 yapmalısın yaeni gıvır zıvır felan yani hadi kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: darendeli
%68 deyim ve bütün yarışları bitirdim haritada son yarışa girmeden önce 3-4 tane yıldız vardı yarışa girip bitirdikten sonra yıldızlar kayboldu bütün şehri dolaştım yeni bi dükkan bulup parçaları yeniledim 1 saat boyunca yoldaki arabalarla yarıştım ama nedense yeni bçlüm açılmıyor yardım kafayı yicem
selam ben de senin gibi çok uğraştım kesin çözüm arabanın yıldızını an az 6.00 yapmalısın yaeni gıvır zıvır felan yani hadi kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: In_FeR_NaL
Arkadaslar sözü fazla uzatmiycam..%53 teyim ve altimda bi Honda Civic var ama haritada yarisacak yer kalmadi...Stage 3 teyim ve world mapte hersey tamam...Hard ta oynuyorum ama haritada yapayalniz dolasiyorum ...Ne yapmam gerekiyor yardim edin lütfen..Oyunu bitiren arkadaslara tebrikler..
benimde %100 bitti wide body kit i de açtım ....
%30 Audi TT & Ford Focus & Audi A3
%100 bitti widebody kit career mode da açılmadı. single player da açıldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme