Şimdi Ara

NFSU2 tamamlanma yüzdeleriniz..bilgiler... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bende deli olacam baştan berimi bi yalışlık yaptık anlamadım bende %69da takıldım kaldım bundan önce %53de bi takıldım sonra gizli yerler klitliler falan derken 69a geldim şimdi hiç bişey kalmadı boş boş dolanıyorum walla yarışacak arabada kalmadı etrafta k0oca şehirde yanlızımm
    bilen lütfen yazsın
  • selam arkadaşlar ben yeni üye oldum ama yollardan beri nfs oynuyorum.
    oyunun %47 si bitti parçaların %80 i açıldı. oyun giderek daha güzel oluyor.
    arabam peugoooot 206 (kesinlikle vazgeçmem) audi tt ve ford mustang a dünyanın parasını yatırdım verdiğim para haram olsun
    arabalar hiçbir işe yaramıyooo. ama tt biraz daha iyi. biraz para yapıp 300GT yi yapacam hadi size iyi yarışlar

• beyler bana nsf 2 save yollarmısınız acil lütfen agaaltinay@hotmail.com
  • oh be %100 olarak tamamladım...stage 5 i de tamamlamasına ve "congratulations..."falan diye oyun bitti yazısı çıkmasına rağmen
    %100ü göremeyen arkadaşlar(amma uzun cümle oldu)...garage'dan world map'i kullansınlar...yalnız bazı mountain driftler deli kasıyo 200.000 puan istiyor...
  • 206 full mod. favorimdi...bide A3 full mod.gerçekten performansı ve özellikle yol tutuşu çok çok iyi...impreza b_k gibi oluyor boşuna modifiye falan yapmayın çok savuruyor...
  • Arkadaslar sözü fazla uzatmiycam..%53 teyim ve altimda bi Honda Civic var ama haritada yarisacak yer kalmadi...Stage 3 teyim ve world mapte hersey tamam...Hard ta oynuyorum ama haritada yapayalniz dolasiyorum ...Ne yapmam gerekiyor yardim edin lütfen..Oyunu bitiren arkadaslara tebrikler..
  • mountain drift dediğiniz jiplerle yaptığınız driftlermi ?

bende yüzde yüz bitirdim oyunu
    yüzde 84 de bitirdiniz dedi ama world mapteki yarışları yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

hergece oynuyorum oynuyorum hala %32 lerdeyim

Katılıyorum, sıktı artık bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlCaDrAs

mountain drift dediğiniz jiplerle yaptığınız driftlermi ?

bende yüzde yüz bitirdim oyunu
    yüzde 84 de bitirdiniz dedi ama world mapteki yarışları yaptım

mountain drift dediğimiz pistte değil de sprint gibi a dan b ye gittiğimiz drift...halk arasında mountain drift de denir bkz.ekşi sözlük...
  • %68 deyim ve bütün yarışları bitirdim haritada son yarışa girmeden önce 3-4 tane yıldız vardı yarışa girip bitirdikten sonra yıldızlar kayboldu bütün şehri dolaştım yeni bi dükkan bulup parçaları yeniledim 1 saat boyunca yoldaki arabalarla yarıştım ama nedense yeni bçlüm açılmıyor yardım kafayı yicem
  • kolayı var dostum sağa sola çarpmayacaksımn olup bitecek ben 76.849 puanı duvara gömdüm içim gitti

quote:

Orjinalden alıntı: asajj

bitiren arkadaşlar drift yarışları hakkında biraz ip ucu verse .stage3 teyim iyi puan alıyoruz ama sağa sola carpıyoz gidiyor puanlar
  • selam ben de senin gibi çok uğraştım
    kesin çözüm arabanın yıldızını an az 6.00 yapmalısın
    yaeni gıvır zıvır felan yani hadi kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

%68 deyim ve bütün yarışları bitirdim haritada son yarışa girmeden önce 3-4 tane yıldız vardı yarışa girip bitirdikten sonra yıldızlar kayboldu bütün şehri dolaştım yeni bi dükkan bulup parçaları yeniledim 1 saat boyunca yoldaki arabalarla yarıştım ama nedense yeni bçlüm açılmıyor yardım kafayı yicem

• selam ben de senin gibi çok uğraştım
    kesin çözüm arabanın yıldızını an az 6.00 yapmalısın
    yaeni gıvır zıvır felan yani hadi kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: In_FeR_NaL

Arkadaslar sözü fazla uzatmiycam..%53 teyim ve altimda bi Honda Civic var ama haritada yarisacak yer kalmadi...Stage 3 teyim ve world mapte hersey tamam...Hard ta oynuyorum ama haritada yapayalniz dolasiyorum ...Ne yapmam gerekiyor yardim edin lütfen..Oyunu bitiren arkadaslara tebrikler..

• benimde %100 bitti wide body kit i de açtım ....
  • %30 Audi TT & Ford Focus & Audi A3
  • %100 bitti
    widebody kit career mode da açılmadı. single player da açıldı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.