Bildirim
ngaceQD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
n-gage qd die bi arat forumun search bölümünde istersen arkadaşım. -
+1 50tane dopic acildi bunla ilgili... oyun telefonumuz zaten wardi! ngage!!! ama onun ustune baska ozelliklerde koymushlardi! mp3 ve radyoquote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky
n-gage qd die bi arat forumun search bölümünde istersen arkadaşım. -
olsun yeniden gündeme getirebilir ilk sayfada nggage QD ile ilgili bişi yok sonraki sayfalarda var onada ilgi kim gösterecek!!quote:
Orijinalden alıntı: aDoLF®
+1 50tane dopic acildi bunla ilgili... oyun telefonumuz zaten wardi! ngage!!! ama onun ustune baska ozelliklerde koymushlardi! mp3 ve radyo
Alıntıları Göster
Evet yeniden konusmaya baslarsak,
Evet kendin sölemişsin oyun telefonu hayırlı olsun, mp3 radyo, kısacası müzik potansiyeli olmaması dışında güsel.. fiyatına göre tabiki. -
ARKADAŞLAR NİŞANLIM NOKİA MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE ÇALIŞIO EĞER ALIPTA MEMNUN KALMASSANIZ Kİ ÖYLE OLACAK (MALUM HABERLER BENDE) KÜFÜR FLN ETMEYİN WİNCİH TE UYARMADI DEMEYİNquote:
Orijinalden alıntı: Negative
olsun yeniden gündeme getirebilir ilk sayfada nggage QD ile ilgili bişi yok sonraki sayfalarda var onada ilgi kim gösterecek!!
Evet yeniden konusmaya baslarsak,
Evet kendin sölemişsin oyun telefonu hayırlı olsun, mp3 radyo, kısacası müzik potansiyeli olmaması dışında güsel.. fiyatına göre tabiki.
Alıntıları Göster
-
bizim alma gibi bi niyetimiz yok zaten o aletiquote:
Orijinalden alıntı: wincih
ARKADAŞLAR NİŞANLIM NOKİA MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE ÇALIŞIO EĞER ALIPTA MEMNUN KALMASSANIZ Kİ ÖYLE OLACAK (MALUM HABERLER BENDE) KÜFÜR FLN ETMEYİN WİNCİH TE UYARMADI DEMEYİN
Alıntıları Göster -
kim alirki??? gameboy advance alirim daha ii...quote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky
bizim alma gibi bi niyetimiz yok zaten o aleti
Alıntıları Göster
-
Mobimag dergisinde stereo mp3-radyo war + hafıza 1gb a kadar artırılıyor demişler?? Abi sallıyo mu bu adamlarquote:
kim alirki??? gameboy advance alirim daha ii...
Alıntıları Göster -
sallamışlar.quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Mobimag dergisinde stereo mp3-radyo war + hafıza 1gb a kadar artırılıyor demişler?? Abi sallıyo mu bu adamlar
Alıntıları Göster -
ben alirim ama daha TR ye gelmedi diye biliyorum.. umarim fiyati uygun olur. -
mobimag harbiden sallamış. zaten onu okuyanlar da pek bilgili deil bence telefonlar hakkında (janjan sen ayrısın tabi). 6610 250 euro diye ikinci el ilan verdim 3 kişi istediquote:
Orijinalden alıntı: mcroses
ben alirim ama daha TR ye gelmedi diye biliyorum.. umarim fiyati uygun olur. -
hepinize killik olsun ben qd alcam pohahahahahaquote:
Orijinalden alıntı: melihc1
mobimag harbiden sallamış. zaten onu okuyanlar da pek bilgili deil bence telefonlar hakkında (janjan sen ayrısın tabi). 6610 250 euro diye ikinci el ilan verdim 3 kişi istedi
Alıntıları Göster -
ngageqd degil ama bizim normal ngage alınabilir bence..hatta alabililirm bilimorumquote:
Orijinalden alıntı: infinite
hepinize killik olsun ben qd alcam pohahahahaha
Alıntıları Göster -
o elbette alinabilen bi telefon! ama harbiden coook cok buyuk ve genis! cebime soktum ama rahat edemedim testislere basinc yapiyo! 3650yi rahat rahat sokuyodum cebimequote:
Orijinalden alıntı: owin
ngageqd degil ama bizim normal ngage alınabilir bence..hatta alabililirm bilimorum
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: infinite
en büyük kıllığı kendine yapmış olursun infi -
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
ben alirim ama daha TR ye gelmedi diye biliyorum.. umarim fiyati uygun olur.quote:
Orjinalden alıntı: mcroses
ben alirim ama daha TR ye gelmedi diye biliyorum.. umarim fiyati uygun olur.
kuşa cevirmişler telefonu zaten.. elbette fiat ii olcak şahsen 250 270milyon ustunde vermem o telefona... -
fiyatı 250 olsa kapış kapış gitmesi gerekir o telefonun teknik olarak...nerde o fiyata symbian,tek eksiği kamerası olmaması,o da eğer benim gibi evde ikinci bir kişide kameralı bluetoothlu makine varsa önemli değil...quote:
Orijinalden alıntı: aDoLF®quote:
Orjinalden alıntı: mcroses
ben alirim ama daha TR ye gelmedi diye biliyorum.. umarim fiyati uygun olur.
kuşa cevirmişler telefonu zaten.. elbette fiat ii olcak şahsen 250 270milyon ustunde vermem o telefona...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: melihc1
mobimag harbiden sallamış. zaten onu okuyanlar da pek bilgili deil bence telefonlar hakkında (janjan sen ayrısın tabi). 6610 250 euro diye ikinci el ilan verdim 3 kişi istedi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: m€lih
350 euro die werdiydin melih. Hatta nisan sayısı, keklik çıkar mı die bakmıştım puahaha çok rezil bi dergi oldu o.. Testlerde felan alıntı resimler koyuyoar. İlan köşesi de enayi arıorum köşesi gibi olmuş.. 3 milyara hat satan war yuhh be. Allahın sim kartı.
-
ya iirenc yaa bi poktan anlamayan 3 adam toplanmis... hade dergi yapak diye.. biz dh dergisi yapsak daha ii olur beaquote:
Orijinalden alıntı: Janjanquote:
Orjinalden alıntı: m€lih
350 euro die werdiydin melih. Hatta nisan sayısı, keklik çıkar mı die bakmıştım puahaha çok rezil bi dergi oldu o.. Testlerde felan alıntı resimler koyuyoar. İlan köşesi de enayi arıorum köşesi gibi olmuş.. 3 milyara hat satan war yuhh be. Allahın sim kartı.
Alıntıları Göster
-
harbi iyi fikirquote:
ya iirenc yaa bi poktan anlamayan 3 adam toplanmis... hade dergi yapak diye.. biz dh dergisi yapsak daha ii olur bea
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone kişileri sime aktarma
- telefon şebeke yükseltme kodu
- redmi note 11 pro imei atma kodu
- telefon çalmadan kapanıyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- 7.2 inç telefonlar
- tv kumanda uygulaması
- exynos 1480
- teşhir telefon ne demek
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X