Şimdi Ara

nibitör ile bios yaptım usb ile dos ortamına giremiyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nibitor ile bios hazırladım fakat dos ortamına giremiyorum yani dos ortamına girebilmem için bana usb diske atmam gereken boot dosyalarının linkini verebilirmisiniz bitürlü bulamadım bulduklarımda hep disk hatası diye uyarı veriyor xp sp3 kullanıyorum yardımlarıznızı bekiyorum

• ne flaşdikle uğraşıyon bootable disc ile hallet o işi

http://baybul.com/overclock/25763-8800gt-bios-flash-nasil-yapilir.html

bu linkte aradığın bilgiler ve dosyalar mevcut
  • ne hikmetse ben o linkte söylenen R: dizinine geçemiyorum geçmediğim içinde gerekli komutları girince bişey olmuyor bütün diski hazırladım herşeyi yaptım ama r dizinine geçemiyorum yardım lütfen
  • AYRICA ORDAKİ İBAREDE ASUS P5B DEN BAHSEDİLİYOR BENİMKİ O ANAKARTTAN USB BOOT DİSKİNİ OLUŞTURMAMIN Bİ YOLU YOKMU?? NE YAPTIYSAM OLMUYOR HAZIR Bİ DOSYA YOKMU UYUMADIM AMA YİNEDE YAPAMADIM
  • tamam FlashBoot programı ile hallettim ama bu seferde nekadar voltaj verirsem veriyim ne ısısı değişiyor kartın nede performasnı onu anlayamadım
  • valla kardeş ordaki yörüngeleri izleyerek benim 8800ü 1,05 den 1,1 volta çıkardım. bana tek kazandırdığı ısı oldu
    default halde ne kadar gidiyorsa voltaj verince de o kadar gidiyor..bende orjinal biosa geri döndüm
  • evet haklısın ;) bende aynı durumdan muzdaribim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.