Bildirim
nibitör ile bios yaptım usb ile dos ortamına giremiyorum yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne flaşdikle uğraşıyon bootable disc ile hallet o işi
http://baybul.com/overclock/25763-8800gt-bios-flash-nasil-yapilir.html
bu linkte aradığın bilgiler ve dosyalar mevcut -
ne hikmetse ben o linkte söylenen R: dizinine geçemiyorum geçmediğim içinde gerekli komutları girince bişey olmuyor bütün diski hazırladım herşeyi yaptım ama r dizinine geçemiyorum yardım lütfen -
AYRICA ORDAKİ İBAREDE ASUS P5B DEN BAHSEDİLİYOR BENİMKİ O ANAKARTTAN USB BOOT DİSKİNİ OLUŞTURMAMIN Bİ YOLU YOKMU?? NE YAPTIYSAM OLMUYOR HAZIR Bİ DOSYA YOKMU UYUMADIM AMA YİNEDE YAPAMADIM -
tamam FlashBoot programı ile hallettim ama bu seferde nekadar voltaj verirsem veriyim ne ısısı değişiyor kartın nede performasnı onu anlayamadım -
valla kardeş ordaki yörüngeleri izleyerek benim 8800ü 1,05 den 1,1 volta çıkardım. bana tek kazandırdığı ısı oldu
default halde ne kadar gidiyorsa voltaj verince de o kadar gidiyor..bende orjinal biosa geri döndüm -
evet haklısın ;) bende aynı durumdan muzdaribim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X