Şimdi Ara

Nice'de Sneijder fazla kiloları ve yetersiz performansı nedeniyle kadro dışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sneijderin göbeği > ( belhanda + rodrigues )
  • Bizde sağlık kontrolüne girdiğinde yağ oranı çok düşük çıkmıştı. Gittiğinden beri sürekli nutella yemiyor ise kilo sorunu olması zor.

Yazın kamp yapmamış olması formsuz oluşunun ana sebebi büyük ihtimalle. Sakatlığı da buna işaret ediyor.

Yalnız Nice güzel 4-4-2 oturttu, kadroya giremez şuan. Yine de ilerleyen haftalarda formu artacaktır. Klasik Sneijder, yazın yatış, sezon başı kötü performans, sonra karda kaymaz greyder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde sağlık kontrolüne girdiğinde yağ oranı çok düşük çıkmıştı. Gittiğinden beri sürekli nutella yemiyor ise kilo sorunu olması zor.

Yazın kamp yapmamış olması formsuz oluşunun ana sebebi büyük ihtimalle. Sakatlığı da buna işaret ediyor.

Yalnız Nice güzel 4-4-2 oturttu, kadroya giremez şuan. Yine de ilerleyen haftalarda formu artacaktır. Klasik Sneijder, yazın yatış, sezon başı kötü performans, sonra karda kaymaz greyder, sezon sonu da Arena'da Sneijder.

• Olum Sneijder bu kadroyla yuruyerek oynasa Belhanda'dan cok is yapar ne presi ne top kapmasi.

• Çift haneli asist ve gol sayısı yapan adam çöp olamaz.

• Yabancı sınırı gelmesi için bir başka sebep.

• Çöpün kralı kamyonla parayı götürdü ve tribünler sanki bedavaya lütfedip sahaya çıkmış gibi onu şişirmeye devam etti.
    Yönetim baktı ki yatışlar ve şişmeler gittikçe artıyor gönderdi ve çok da iyi yaptı ama çok bilmiş taraftar etmedik laf bırakmadı.

Yönetim bir diğer bol maaşlı çöpü yani selçuk'u da gönderdiği an gözümde efsane hale gelecektir.
  • yallah ibiza'ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanın söylediğine göre gelecek seneki 4.5m maaşını alıp gitmiş.
  • quote:

Ancak aradan geçen süreçte Sneijder'in yaşadığı düşüşe paralel olarak Belhanda'nın 10 numara pozisyonunda pres yapan, yere yatıp top kapan ve skora katkı veren görüntüsü, yönetimin doğru bir tercihte bulunduğunu göstermiş oldu.

bi tarafımla gülerim ben buna.
    hürriyetten alıntı yapan gs taraftarı? ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Sneijder giderken burada tek kişi tasviplemiyordu, şimdi bakıyorum da herkes yönetim sevici olmuş

dönüş baş döndürücü hızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

sinanın söylediğine göre gelecek seneki 4.5m maaşını alıp gitmiş.

Pardon Sinan kim?

Hani şu; "Bugün çok önemli bir duyum aldım Ertem. Çok önemli birinden, isim veremicem. Ibrahimovic ile bir sponsor aracılığıyla anlaşılmış. Haftaya geliyormuş." diyen mi? Bir de aynı mevzuyu bu sene Arda için yaptı. "Sevgili Galatasaraylılar. Beyaz Futbol'dan ayrılmayın. Birazdan çok önemli bir transferi açıklıcam Beyaz Futbol'da, kulüpten çok önemli birinden mesaj aldım." diyip "Barcelona'nın da sponsor olduğu bir marka ile sponsorluk anlaşması yöntemiyle Galatasaray Arda'yı kiralık olarak aldı. Menajeri Ahmet Bulut'la da görüştüm, oda doğruladı." diyen Sinan'dan bahsediyorsun değil mi?

Yada hadi Galatasaray'ı geçtim. Kendi kulübünden örnek vereyim. "Ertem geçen gün Ahmet Nur Çebi ile görüştüm. Vida transferi bitmiş, her konuda anlaşmışlar. Pepe ve Vida stoperlere bakar mısın Ertem?" diyen biri, neredeyse her duyumu Twitter'da takipçi kasan duyumcular gibi asılsız olan bir adam, zahmet edip kulübün yaptığı KAP açıklamasını bile okumadan böyle birşey atıyor ortalığa ve sizde inanıyorsunuz öyle mi?

Çok zor değil, Google'a girip "Galatasaray Sneijder KAP" yazarsanız karşınıza haber sitelerinin yayınladığı KAP açıklaması çıkıyor zaten. Yada direk KAP'ın resmi sitesine girip, Galatasaray'ın yaptığı son KAP bildirimlerine bakabilirsiniz. Gerçekten zor değil. Al ben senin için girdim ve kopyala yapıştır yaparak yazıyorum ve işine yarayan kısmı da kalınlaştırıyorum.

quote:

Profesyonel futbolculmuz Wesley Sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Futbolcu 2017-18 sezonunda garanti ücreti olan 4 milyon 500 bin Euro'dan feragat etmiştir. Futbolcu önümüzdeki 3 yıl içerisinde Türkiye'de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20 milyon Euro tazminat ödeyecektir.

Haa ben Galatasaray'a değil de, Sinan'a güveniyorum diyorsan, diyecek lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 22 Eylül 2017; 5:23:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.