Artık Taşındım malum taklamakan bellı bı yerden sonra sıkıyor yeni şehir Roc'a tasınıcam ev arayısı ıcındeyım
quote:Orjinalden alıntı: Aras Topuz Günlük 500k"ya anlaşırız ben günlük 2m veriyorum bu ev için kroyum emme para bende
quote:Orjinalden alıntı: Aras Topuz 100m"e alırım evi Nese Herkese İyi Geceler Bu Günlük Bu Kadar Yeter ben 200m veriyorum eve varmı artıran _? kroyum emme para bende
quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter nicer bacak kıllarını halletinmi ? SS'de gordugun gıbı hepsini yaktım
quote:Orjinalden alıntı: nicer quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter nicer bacak kıllarını halletinmi ? SS'de gordugun gıbı hepsini yaktım ss'i isteriz Depi tak kullan bence bende o kremi 15 yaşımdan beri kullanıyorum seneye göğüs kollar fln epilasyon yaptırcam... seans 40 ytl
quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter quote:Orjinalden alıntı: nicer quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter nicer bacak kıllarını halletinmi ? SS'de gordugun gıbı hepsini yaktım ss'i isteriz Depi tak kullan bence bende o kremi 15 yaşımdan beri kullanıyorum seneye göğüs kollar fln epilasyon yaptırcam... seans 40 ytl Son yorumladan sonra ugrasmıyorum artık :) ama aklımdada kalmadı degıl
quote:Orjinalden alıntı: mıchella_17 nicer evinin kapısı niye yok yaa ALLAH korusun hırsızı, iti delisi var.. (oqlancısıda var ) Kapı yok ama kapı giti yarkan var kanka olduk eve yaklaştırmıyor kımseyi