Şimdi Ara

Nicikinizin anlamı nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
3
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• isviçrede 61gün kaldım erasmus için. canım çıktı 61günde. heryer aşırı pahalı. bende de para yok. sefalet çektim. tam da ramazan bayramına denk geldi oruç da tutamadık. oruç kefareti gibi 61gün geçirdim. ismim oradan gelir. orada geçirdiğim ve yaşadağım sefaleti unutmak istemiyorum. fakirlikten tattım. allah aç susuz gurbette yaşayanlara yardım etsin inş.
  • Aşkımın adı
  • tutmaz

edit : tutdu gibi duruyor

benimki de bilim laboratuvarı demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 4 Aralık 2015; 23:39:43 >
  • Esperanto dilinde hisset gibi bir anlamı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Aralık 2015; 23:32:28 >
  • Çünkü seviyorum Edit: Uykuluydum knk ne yazmışım öyle çünkü en sevdiğim dizi karakteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckBartowski. -- 5 Aralık 2015; 14:39:02 >
  • White guy from d-12.Real slim shady
  • SKDoctor

Nirvanaya ulaşan doktor demek
  • sevdiğim bir kitapta beni etkileyen bir karakter. degistirmeyi düşünüyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Bu mesaj silindi.
    ....+ element = Guandistru

denklemi çözünce nasıl ismimin ortaya çıktığı ortaya çıkıyor.
  • Acayip, elektrik yükü -(1/3)e olan ikinci kuşak bir kuark'tır. Kütlesi aşağı ve yukarı kuarktan büyük olmakla birlikte 80 -130 MeV arasındadır.
  • Android 4.2.2 isletim sistemi 850 mb ram bellek toplam cihaz hafizasi 8 gb 1500 mah pil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Android 4.2.2 isletim sistemi 850 mb ram bellek toplam cihaz hafizasi 8 gb 1500 mah pil
    sen söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

sen söyle

Alıntıları Göster
    Simetrik olduğunu düşündüğüm için kullanıyorum.
  • Bayagi populer bir zeka kupu markasi. Speedcubingle (kisa surede kup cozmek) yogun bir sekilde ugrastigim zamanlarda satin aldigim ilk kaliteli kupum.
  • Street Fighter kahramani
  • Çok zehirli bir hayvan
  • kanadımı kırdılar uçamadım anne
  • Ben de bilmiyorum sonradan değiştirdim zaten ikizbrothers nedir yav
  • İleride terfî etmek istediğim rütbe :)
  • Ejder, Hizmetkarlar Arasında Birinci, Sabahın Efendisi, Aes Sedai'lerin en güçlüsü.

Zaman Çarkı oku.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.