beyler dun 1 saat felan ekran basında yenı server da nıck ım ne olsun dıe dusundum ve ortaya bence guzel olan bı kac nıck cıktı ben kendımınkını sectım gerı kalanda bı işe yarasın dıe buraya koyuyorum begenen alabılır 76erS , Pub , ThePub , SixerS , meAlong , CnC , cSı , killme , RIPtoHuman , F9th , Vega , Sub , Chinchili , Wampirodelasandr , devilgirl , UnderMe , Zero6 , jun , Kristaic , Julius , Se7eN , Cups , xgia , jen , StikuP , weSt , MayWay , TimeOff , SevenHill , Liftme , 4up , 7teen , d4rknesS , OnlyPlayer , GiveUp , Tokio , jo , HighPerformanS , Gent, ComeToMe, WolfLikeMe , FragMastae, eaSt, ins. bi isinize yarar
quote:Orjinalden alıntı: n0000000b saçma sapan nickler n00b her yerde mesajını goruyorum ve her yerde olumsuzluk. su mubarek gunde ıcımı kararttın ya.
dikkatimi çekti 1 Tane bile türkçe nick yok! yada ben göremedim.bu da bu kişinin yabancı dil ve yabancılara olan özentiliğini gösterir bence
oncelıkle saolun bır ıkıncısı orda ozentı nıck yok bır ucuncusu nıe turkce koymamısın demısısın turkce nıcklerın hepsını bılıosun yok pıpımı kedı yedı yok warmıyor felan nıck ı guzel gorunsun dıe kafa ustune yazarsın demi yada bı anlamı olsun dıe ee senın pıpını gercekten kedımı yedı:)
quote:Orjinalden alıntı: Free_to_kiss ThéGanGSTa JusTRaP _sie_a.q_(beramusda bı asas dı ncs kullandı :D:D) NoAga NightCortez gibi .... beramusta asassta alt cizgi yoktu sieaq. nedense düzeltmek istedim