2 gün önce, ilk nick değiştirme talebimi yolladım ama hala ilgilenen yok sanırım. Veya Nick değiştirme kaldırıldı mı?
Ben talebinizi göremedim, ''Nick İşlemleri'' sekmesine bakar mısınız? Olmadı, başvurun tekrardan, o an bir hata oluşmuş olabilir.
Hala ilgilenen yok sanırım.. Nick uygunsuz falansa en azından bir mesaj atabilirsiniz, 4 gündür bekliyorum.
Ayrıca talep ettiğiniz nick uygunsuz.Bilginize. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orijinalden alıntı: conjure Ayrıca talep ettiğiniz nick uygunsuz.Bilginize. Uygunsuzsa isteği kabul etmeyip, mesaj yollayabilirsiniz. Uygun bir nickle değiştirebilirdim, tabi size kalmış, işinize karışmak istemem.
quote:Orijinalden alıntı: monomer Nick uygunsuz bulundu, eski nickime geri döndüm. Peki şimdi nasıl nick değiştiricem, oof of.. Şimdi tekrar nick değişimi bildirebilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: Citizen quote:Orijinalden alıntı: monomer Nick uygunsuz bulundu, eski nickime geri döndüm. Peki şimdi nasıl nick değiştiricem, oof of.. Şimdi tekrar nick değişimi bildirebilirsiniz. Teşekkür ederim