Şimdi Ara

Nickinizi nasıl keşfettiniz ? YARDIR DH (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 10-15 sene önceydi. O zamanlar 99-2001 yılları arasında internet cafeler çok yaygındı. Bu age of 2 zamanlarında kendime nick koyarken dinazorları sevdiğim için trex koyardım. Daha sonra insanları sürekli yendiğim için o zamanlar 10-12 yaşlarında bir çocuk delirip manyak-trex bizi öldürüp duruyo goaaah diye inleyince aklıma direk psikotrex geldi. İnternet arama sonuçları tamamen benim çok olduguna aldanmayın çok uzun yıllardır kullanıyorum
  • Klavyeye oturup kalktım böyle enteresan birsey belirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 yaşında metin 2 de 1nci köyde dolaşıyodum ardından benim nickli bir adama rastladım sonra beğendim aklımda filan kaldı ordan yani hatta sırf bu nickle dolaşmak için farklı çar kurmuştum o derece yani o günden beri hep bu nickle dolaşıyorum bu forum olsun diğer sitelerdede
  • Adımı direk Kerim koymak istedim arkadaşımda öyle sıradan isim mi olur okulda çok şişe su içiyosun su sisesi olsun dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunan içkisi var metaxa , ben de onu matexa ya çevirdim. Metaxa isimli de matexa isimli de kullandığım hesaplar bulunuyor

• Zyzz veya Jeff Seid gibi olmaya çalışırken.
  • Itinayla kesilir

• Bazen gözlükler bile olsada kör olduğumu etrafı doğru düzgün göremediğimi/algılayamadığımı anladım oradan çıktı kullanıcı adım

• Ben değil babam keşfetmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ne duruyorsunuz ? Eğilin !

• One piece animesinin filmini izlemiştim orda başroldü.
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    Zetto Sensei filan koysan daha iyi dururdu

• kürt olaraktan türklere karşı dostane olmak amacıyla naberabi derim diye düşündüm.
  • Bcs, I'm a SERBIAN BOY and NACIONALIST
  • Venüs'e gittiğimde bi limon ağacının altında serinlemek amaçlı oturup dinleneyim dedim o ara kafamda öyle kaldı nick yaptık. Zaten gezegende ki tek ağaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venüsdeki Limon Ağacı -- 12 Mayıs 2014; 4:14:22 >
  • İsmim ve takimim

• Adim ve Soyadimin icinde bulunan hecelerden.
  • Buraya yazarsam ban yerim ama anlayan anladı heralde...
  • Esved arapçada siyah demek..hayatımı hep siyah olarak görürüm...ortadaki v nin küçük olmasının sebebide v kalkınca mana aslan olarak değişiyor....1453 malum

• En güzel rüyalarıma giren zarif sarışın kızın rüzgarda savrulan eteğinin işlemesinde yazıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.