sayın tangrafik, Bu topik tesla-edison tartışması olmayacak dediğiniz sürece ben görüşlerimi açmak zorunda değilim. Ben bir iddiada bulunmadım. Sadece benim gözümde Edison daha değerlidir ve bu benim kişisel görüşüdür dedim. Saygı duyulmasını beklemek hakkımdır.
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
sayın tangrafik, Bu topik tesla-edison tartışması olmayacak dediğiniz sürece ben görüşlerimi açmak zorunda değilim. Ben bir iddiada bulunmadım. Sadece benim gözümde Edison daha değerlidir ve bu benim kişisel görüşüdür dedim. Saygı duyulmasını beklemek hakkımdır.
Sayın @kaotika Birincisi bu topicte ben yönetici falan değilim, ben dedim diye birşey olmayacak değil, İkincisi, böyle bir hakkım olsa bile, ben "bu topicte Tesla-Edison tartışması olacak" demiş olsam bile, her halükarda görüşlerinizi açıklamak zorunda değilsiniz. Söyledikleriniz elbette ki sizin görüş ve tercihlerinizdir, aksini iddia etmek abesle iştigaldir. Neden bu kadar sert çıktığınızı anlamadım. Ben gayet açık bir biçimde düşüncemi belirttim.
quote:
Sevgili @kaotika, Her ne kadar bu bir Tesla-Edison tartışması olmasa da, görüşünüzü biraz daha açmanız belki daha faydalı olacaktır.
Bunu saygı duyulmamak olarak algılamanıza da üzüldüm. Tabii ki İSTİYORSANIZ görüşlerinizi yazarsınız. Ben hala faydalı olacağını düşünüyorum. Gerisi sizin bileceğiniz iş.
Selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme