Arkadaşlar nidaleede ustalaşmak istiyorum tavsiye,öneri ve taktiklerini alabilir miyim
Mızrak tuttur
Jungle oyna
quote:
Orijinalden alıntı: Elric.
Mızrak tuttur
Git başka heroda ustalaş nidale kötü baya şuan soloq da berbat hatta.Takımın figt girer dürtmen gerekirken falan fistan.Pişmanlıktır
quote:
Orijinalden alıntı: abivos
Git başka heroda ustalaş nidale kötü baya şuan soloq da berbat hatta.Takımın figt girer dürtmen gerekirken falan fistan.Pişmanlıktır
Alıntıları Göster
jungle dusunyorum zaten baska yerde zorlanır bence
quote:
Orijinalden alıntı: fupcoqqq
jungle dusunyorum zaten baska yerde zorlanır bence
Alıntıları Göster
Full ap kas,kırmızı jungle itemini çık,ordan oraya zıpla karşı,ormana hakim ol,bide q fulle bu nası konu uygun rünleri ve kabiliyetleri bulup maç spamlayarak ustalaş işte.
quote:
High eloda instaban
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
quote:
High eloda instaban
Alıntıları Göster
nidale kötü hiro uzaktan vuruyo xd
quote:
Orijinalden alıntı: .ravieN
nidale kötü hiro uzaktan vuruyo xd
Alıntıları Göster
Mızrağı tutturursan r bas onun dışında r ile dolaşma berbat diyenlere de bakma, ben oynarken hala ap nidalee oynuyordum mid olarak ve hiç sırıtmıyordu lanede geriye düşsen bile hızlıca gidip roam atabilirsin, alışırsan çok iyidir dostum.
Supporta alma da
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurlukheykeli
Supporta alma da
bugün full nidalee jungle oynadım cok op bişey ya abi 7 den fazla ölmedm maçlarda cok hızlı jung dönüyo