Şimdi Ara

Nidalee hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ablamızı 2-3 oyundur deniyorum top lanede ad kasarak fakat hala istediğim verimi alamıyorum karşıma gelen nidaleeler laneyi yok ederken ben karşımdakine fazla dominant olamıyorum bir kaç tavsiye verebilir misiniz?
    Ayrıca bide build sıkıntısı var ne kassak yarıyor ama hangi itemi alacağıma kadar veremiyorum ayrıca kombosu nasıl olmalıdır genellikle hard tank herolar oynadığımdan biraz assasinlik yaparken fail olabiliyorum.Bi guide verebilecek olan var mı türkçe olursa iyi olur.

• Alsgar A kullanıcısına yanıt
    ilk item kesinlikle Üçlü Kuvvet almalısın. 15 AD rün ile gir. Koridorda rakibini sürekli oto atak ile dürt başlarda. Kapan ya da mızrak tutturursan hemen kaplan formunda adama sıçrayıp E/Q yap. Sonra tekrar geri dön. Üçlü bitirince zaten bayağı yüksek bir hasarın olacak. Sadece ne zaman girip ne zaman pasif oynayacağını anlaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myowol

ilk item kesinlikle Üçlü Kuvvet almalısın. 15 AD rün ile gir. Koridorda rakibini sürekli oto atak ile dürt başlarda. Kapan ya da mızrak tutturursan hemen kaplan formunda adama sıçrayıp E/Q yap. Sonra tekrar geri dön. Üçlü bitirince zaten bayağı yüksek bir hasarın olacak. Sadece ne zaman girip ne zaman pasif oynayacağını anlaman lazım.

Teamfightlarda ne yapmam gerek
    Mızrak ve oto ataklarla dürtmen lazım. Onun dışında zayıf hedeflere odaklanman lazım.
    Üçlü kuvvet'ten sonra Merkür Adımları ya da Ninja Tabisi, Randuin, Banshee gibi defansif eşyalar alman gerekiyor. Tek agresif eşya Üçlü Kuvvet bile olsa yüksek hasarın oluyor. En azından bu şekilde teamfightlarda uzun süre dayanabilirsin ve focus yersen yaşama şansın artar.
  • Kutudan leopar nida cikti ben de oynamaya calistim 3 kere denedim 3unde de fiora geldi benim qyu w ile ctliyor mal gibi kaliyorum 6 levelda direk aliyor zaten oynayamadim pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off of su heroyu duymak istemiyorm artik nerede o 1 k lik mizraklarrrr. Simdide damagesi var diyonuz da yetmiyor kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kendisi zaten lane bully bir şampiyon o yüzden lane kaybetmen zor. Buildi biraz pahalı bir şampiyon bu yüzden iyi farm yapman gerekiyor. Rakip minyon kesmeye yaklaştığı zaman ise basic atakların ile rakibi dürtmelisin. Yani karşı tarafın minyonlarının canı çok ise ve last hit yapmayacağın bir zaman ise direk rakibin üzerine oyna basic atakların ile. Keseceğin minyonların canı azaldığı zaman hemen last hite yönel. Bunun dışında human modundayken Q veya W'nun markı rakibe tutarsa direk cougar formuna geçip takasa gir. Burstlediği için inanılmaz derecede karlı çıkıyor bu şekilde takaslardan. İlk item olarak 3nity rushla. Daha sonrası değişkenlik gösterir o yüzden yazmayacağım internetten araştırabilirsin. (http://www.probuilds.net/champions/Nidalee) Takım savaşlarında markı yani damgayı eğer mümkünse karşı takımdaki ADC, APC veya o oyundaki en önemli kişi kimse ona tutturmaya çalış sonra yakalaması kolay olacak zaten. Teleport ile girmeni tavsiye ederim. Asıl olayı split push yapmaktır Nidalee'nin. Split pusha oynayıp takım savaşı çıktığında güzel bir teleport atarak savaşa katılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 2 Eylül 2014; 23:37:20 >

• Ofansif olarak trinity ve bork cikabilirsin sonrasi defansif(randuin, mercs veya ninja tabi, banshee, spirit visage vb.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.