Şimdi Ara

nidalee top lane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hamzakar

quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

quote:

Solo nidalee ile 300+ oyunum vardı geçen sezon. Ap kasıyorum. Ad metası varken de ap kasıyodum. Solo top ve AP oynama sebebim late de naparsan yap nidalee bireysel oluyo. TF lerde çok belirleyici olmadığım için(en çok damage çıkaran ben oluyodum o tezat bi durum) karşımdaki adamı oyundan düşürmek ilk amacım olur. Lanede ilk kill sen alırsan karşındaki fazla mr buildi çıkar late de adc için bu çok büyük avantaj olur. Build olarak karşında ad varsa morello, ap varsa kadeh çık. Gerisi sana kalmış.

Taktik ve kombo nasıl olmalı masteries 21/9/0 mı 21/0/9 mu olmalı

Masteries 21/9/0 yap. Mana sıkıntını morello ile dengelerSin. Ama lane her gittiğinde ilk 15dk da min 2 Mana potu lazım. Combo belli mızragi tuttur, Puma ol, üstüne atla, ısır, Parçala. Özetle q r w q e. Bunu hasar almadan sürekli yap geri çekil, en son baktın ölcek. Gir al kellesini. ayrıca w kullanmaktan çekinme lane giriş çıkışlarına sürekli koy.

Ufak bir düzeltme kombo senin dediğin gibi olmamalı yani q r w q e değil q r w e q olmalı diye düşünüyorum. Q nun açılımını okursan neden dediğimi anlarsın dostum.

Ayrıca son 2 gündür ap mid nidalee oynuyorum 6 oyun 5w 1 lose şeklinde. Son oyunu kaybettim bir tek onda da bir fiora vardı ki off off durduramadık adamı vallahi

Q direk adamla temastayken vuruyor. Sen atladiginda adam geri çekilirse ilk e vurduktan sonra q zor vururSun. Benim combo böyle q nun damage mantığını biliyorum ama bu şekilde yapınca iyi vurkac oluyo

Rakibi Q ile işaretlemiş isem w e q yapıyorum genellikle bir sorun yaşamadım ama dediğin gibi diyelim kaçacak oluyor ben cdr rün kullandığım için tekrar w atma şansım oluyor. Early trade lerde gir çık yapmaktan öte ölümüne giriyorum ben bir de öyle bir durum var oynayış meselesi yani. Çünkü eğer rakibi işaretlemiş isen çok ciddi bir burst vuruyorsun ignite ile level 3 de fb almak çok kolay oluyor ondan sonra çok ciddi snowball olmaya müsait bir şampiyon zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

quote:

Orijinalden alıntı: Another Brain

AP ise 820lik ap itemını alana kadar farmına odaklan, sonrası q tutunca kombonu yapıp w ile geri çık. Tekrarla tekrarla işte. Masteries normal zaten.

AD ise triforce rushla, basic atackların ile dürt, aynı mantık q tutunca kombonu yap işte.

AD ise E, AP ise Q fulle qnq

Ad ise ilk e mi fulle

Skill seviyeleri cougar form'u etkilemiyor evet ad iken E fulleyeceksin o yüzden.
  • singed oynarken karşıma gelmişti oyunu ağlayarak tamamladım
  • Karşısında dövüşçü hero geldiğinde ve o hero gerçekten hem dayanıklı hem güçlüyse (örn: Darius, Malp, Renekton, Ryze, Maokai) resmen nidaleyi hayattan bezdirir. İlla oynuyacam diyosan bence tabikide ap kas. Zaten nidale adc olmadıktan sonra ad kasılmasını yalnış buluyorum. Q atıp adamın canını yarılamak varken neden o kadar uğraşasınki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

quote:

Solo nidalee ile 300+ oyunum vardı geçen sezon. Ap kasıyorum. Ad metası varken de ap kasıyodum. Solo top ve AP oynama sebebim late de naparsan yap nidalee bireysel oluyo. TF lerde çok belirleyici olmadığım için(en çok damage çıkaran ben oluyodum o tezat bi durum) karşımdaki adamı oyundan düşürmek ilk amacım olur. Lanede ilk kill sen alırsan karşındaki fazla mr buildi çıkar late de adc için bu çok büyük avantaj olur. Build olarak karşında ad varsa morello, ap varsa kadeh çık. Gerisi sana kalmış.

Taktik ve kombo nasıl olmalı masteries 21/9/0 mı 21/0/9 mu olmalı

Masteries 21/9/0 yap. Mana sıkıntını morello ile dengelerSin. Ama lane her gittiğinde ilk 15dk da min 2 Mana potu lazım. Combo belli mızragi tuttur, Puma ol, üstüne atla, ısır, Parçala. Özetle q r w q e. Bunu hasar almadan sürekli yap geri çekil, en son baktın ölcek. Gir al kellesini. ayrıca w kullanmaktan çekinme lane giriş çıkışlarına sürekli koy.

Ufak bir düzeltme kombo senin dediğin gibi olmamalı yani q r w q e değil q r w e q olmalı diye düşünüyorum. Q nun açılımını okursan neden dediğimi anlarsın dostum.

Ayrıca son 2 gündür ap mid nidalee oynuyorum 6 oyun 5w 1 lose şeklinde. Son oyunu kaybettim bir tek onda da bir fiora vardı ki off off durduramadık adamı vallahi

Q direk adamla temastayken vuruyor. Sen atladiginda adam geri çekilirse ilk e vurduktan sonra q zor vururSun. Benim combo böyle q nun damage mantığını biliyorum ama bu şekilde yapınca iyi vurkac oluyo

Rakibi Q ile işaretlemiş isem w e q yapıyorum genellikle bir sorun yaşamadım ama dediğin gibi diyelim kaçacak oluyor ben cdr rün kullandığım için tekrar w atma şansım oluyor. Early trade lerde gir çık yapmaktan öte ölümüne giriyorum ben bir de öyle bir durum var oynayış meselesi yani. Çünkü eğer rakibi işaretlemiş isen çok ciddi bir burst vuruyorsun ignite ile level 3 de fb almak çok kolay oluyor ondan sonra çok ciddi snowball olmaya müsait bir şampiyon zaten.

Senin taktiğin de güzel ama ben ignite almıyorum. Bi de adamı öldürmekten çok bezdirip rahat lane kontrolü ve farm işime geliyo. Base atacağım zaman ölümüne giriyorum. Yine de saygım var sana sonuçta tarz meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.