quote:Orjinalden alıntı: angel_metodiev burası cz mi savşmı kardeş savaşta kaç tane alırsan hepsi ardarda olur zaten ama cz derse başka ama benim resim cz de quote:Orjinalden alıntı: GeeK Ohaaa diyorum nie ohaladın anlıyamadım
quote:Orjinalden alıntı: Falchon Ya bırakın işte savaşta çekmiş. Savaşta sadece kendi avın yazıyo ona bakarsan benim de 1 sayfa leşim var ss halinde. +1 kesinlikle savaşta sadece seni alanlar ve senin aldıkların wardır bu o işte....
quote:Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL quote:Orjinalden alıntı: M_MoRuK adam kendi bile şaşırmış lwl 62 bp ms +7 , +8 coat set , +9 str takı set (rol,amulet of healt) 2k attack şaşırılcak bi olay yok orada oha dememin nedemi çoğuna tek atmamdır arkadaşa ölesine yollamışdım oda yayınlamış...
quote:Orjinalden alıntı: technical_tr quote:Orjinalden alıntı: Falchon Ya bırakın işte savaşta çekmiş. Savaşta sadece kendi avın yazıyo ona bakarsan benim de 1 sayfa leşim var ss halinde. +1 kesinlikle savaşta sadece seni alanlar ve senin aldıkların wardır bu o işte.... Zamanında arenada neredeyse sana tek atıyordu. 2. ci skilin yarısından fazlası boşa gitti. Mage lere tek atıp arenada hava atmaya benzemez. Bi arenaya gel bakalım sen ne kadar dayanabileceksin görelim Tekrarlıyorum. Levelim 60 ve pvp teklifim var sana. Üstelik sende +8 Poison basılı glave var ve üzerinde Shell parçalar var. Buna rağmen pvp ye açığım