Şimdi Ara

Nİhat fenere olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetim ısrarlı görünüyor ben bir fenerli olarak istemiyorum .Oyunculuğunu tartışmıyorum ama fener kontra atak oyunuyan bir takım deil nihat öyle takımlarda başarılı olur ?
    sizce :

• nihat türkiyede bi tek beşiktaşa yakışır
  • bende çok yaralı olacağını sanmıyorum
    ama halil altıntop olsa çok iii olur
  • Bende Hamit'i istiyorum
  • ben nihatın oynadığı futbolu beğenmiyorum. halili tercih ederim.
  • kusura bakmayın ama Nihat'ı izlediginiz kadar Halil'i izlediniz mi de böyle yorum yapıyorsunuz? Halil'in futboluna laf etmiyorum sadece söylediklerinize karsılık söylüyorum bunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

kusura bakmayın ama Nihat'ı izlediginiz kadar Halil'i izlediniz mi de böyle yorum yapıyorsunuz? Halil'in futboluna laf etmiyorum sadece söylediklerinize karsılık söylüyorum bunları.

yorum yapabilmek için ikisini de çok uzun süre izlemeye gerek yok. nuri şahini çok mu izledik de herkes iyi oyuncu diyor? halili yeterince izledim. iyi oyuncu. nihattan daha iyi bence. şutları sağlam kafa toplarında iyi. tam bir takım oyuncusu bana göre..
  • FB Nihat yerine Serhat'ı almalı. Nobre'nin yerine Anelka-Serhat ikilisi çok daha süratli ve uyumlu ikili olur. Nobre gönderilmeli, açılacak yabancı kontenjanındanda bir defans oyuncusu alınmalı. Nihat İspanya ligini tanıyor, biliyor başarılıda. Atletico Madrit yada Valencia'ya gitsin bizi temsil etsin, daha uygun olur.
  • hocam ona bakarsan heer gordugumuz topcuya "aa bu adam cok iyi oyuncu" diyoz genelde. Bu nuri için de böyle oldu, Heinz için de İliç için de Nobre için de. Ama belirli bir süre sonra kim iyi kim kötü belli oluyor. Tekrar söylüyorum ben Halil kötü topcu demiyorum. Ama biz yaklasık 3 yıldır (özellikle ilk sene) nihat'ın maçlarının cogunu canlı seyrettik. Tabi bunun bir de bjk de oynadıgı dönemi var. kat ettiği gelişim ve su anki durumunu da biliyoruz. Ama aynı şey Halil için geçerli değil. Halil'in Kaiserslautern'deki kaç maçını canlı ve 90dk izledik? Kaiserslautern'i bırak adam milli takımda bile dogru dürüst top oynamadı. Benım takıldıgım nokta bu işte: Karşılaştırdıgınız oyunculardan birini uzun süredir izliyoruz diğerini ise dogru dürüst izlemedik bile. Yani ikisini karşılaştırmak şu an için hata olur. Umarım ne demek istedigimi anlatmışımdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

kusura bakmayın ama Nihat'ı izlediginiz kadar Halil'i izlediniz mi de böyle yorum yapıyorsunuz? Halil'in futboluna laf etmiyorum sadece söylediklerinize karsılık söylüyorum bunları.

yorum yapabilmek için ikisini de çok uzun süre izlemeye gerek yok. nuri şahini çok mu izledik de herkes iyi oyuncu diyor? halili yeterince izledim. iyi oyuncu. nihattan daha iyi bence. şutları sağlam kafa toplarında iyi. tam bir takım oyuncusu bana göre..

• basarili olacaini sanmiorum ispanyada daha ii olur. fenerin de forvet deil defans oyuncusu almasi gerekli. iç sahada nobre-anelka disarda da tuncay-anelka yeterli olacaktir. ama iste defansa kimi alican. ah su yabanci sinirlamasi!!
  • yabancı kontenjanını açmak için nobre+luciano nun gitmesi muhtemel. bu durumda nobrenin yerine alınabilecek en uygun isim halil olur. ama o da gelmek ister mi bilinmez. nihatın fenerbahcede özellikle cl maçlarında çok iş yapacağını düşünüyorum ama büyük ihtimalle valenciaya gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.