Şimdi Ara

Nihayet Focusuma kavuştum... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hayirli olsun insallah herkes gonlundeki arabayi alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun hocam

kazasız belasız inşallah...
  • Aracın dizel versiyonunu test etmiş biri olarak ben aracın yol tutuş dinamiklerini ve bir çok kişiye göre dar olan iç mekanını çok çok beğendim. Test aracı da mavi idi. Renk zaten muhteşem. Motorun benzinli atmosferik olması burada yazan bazı trollerin iddasının aksine bence dezavantajlı değil. Devir bütçe devri bütçenize göre bir araç almışsınız. Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Yılda kaç km yapıyorsunuz bilmiyorum. Ama yakıtı fazla gelse bile güzel ve sağlıklı bir Lpg uygulaması ile o sorunu da aşarsınız. Gözlerin üzerinizde olmasına alışın artık. Çok yakışıklı bir araç almışsınız. NAZAR DEĞMESİN.
  • Hayırlı olsun,
    keşke biraz mantıklı karar verseydiniz, 2013 model 1.6 benzinlik powershift aracım var benim de. Şanzımandan dolayı titreme,ileri atma, yokuşta kaydırma ne ararsan var anasını satayım. 3 kez kavrama değişti, 1 kez şanzıman açıldı; sorun yok dediler gönderdiler. Kayıt oluşturduk, mühendis geldi o sırada avis'ten araba verdiler sedan 1.6 otomatik, onda da aynı sorun oldu şanzıman ısısı yüksek frene basınız dedi, aradım yol yardımı geldiler hepsi sustu pustu. Şimdi mahkemeliğim, ya sıfırını verecekler ya da o arabayı fabrikanın önünde yakacağım. Neyse, kazasız belasız, hayırlı olsun
  • suti0 S kullanıcısına yanıt
    0-100km/sn 11.8, ağır kanlı bir araç seçmişsin, hayırlı olsun. KAzasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Aracınız focus mu ??
  • focus güzel araba ama golf daha asil ve tsi motorları daha başarılı.
  • Hayırlı olsun aracınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Aracınız focus mu ??

Evet focus
  • şehiriçi klima açık 9.5 litreleri göreceksin hayırlı olsun..
  • hasanmeral H kullanıcısına yanıt
    Çok iyimser bir rakam olmuş.
    2011 HB otomatik focus'um var benim de, söylediklerinizden hiçbirini yaşamadım. Sadece çok dik yokuşlarda aracın rölantisi düşük olduğu için hafif geri kayıyor o kadar. Aracınız da büyük ihtimalle fabrika hatası mevcut.
  • quote:

2011 HB otomatik focus'um var benim de, söylediklerinizden hiçbirini yaşamadım. Sadece çok dik yokuşlarda aracın rölantisi düşük olduğu için hafif geri kayıyor o kadar. Aracınız da büyük ihtimalle fabrika hatası mevcut.

evet fabrikadan kaynaklı hata, aynı aracın sedanı normal kullanımda 6-8 arası yakarken ben 9.5-10 yakıyorum. avis'ten verdikleri araç kendi aracımla aynı kullanımımda olmasına rağmen 7 lt yakıyordu ama onda da şanzımanda titreme filan vardı. Bakalım artık işleri yokuşa sürmeye başladılar, en kötü aracı fabrikanın önünde yakacağım. Sözde bir de uzatılmış garanti aldık.. Tırt. Hiç memnun değilim...

Performans ve yakıt açısından memnun edecek bir araç değilmiş, ben de bindikten sonra anladım. Ama artık Ford'un kapısına bile uğramam. Servis için bile garanti bittikten sonra özele gidiyorum.
  • quote:

Performans ve yakıt açısından memnun edecek bir araç değilmiş, ben de bindikten sonra anladım. Ama artık Ford'un kapısına bile uğramam. Servis için bile garanti bittikten sonra özele gidiyorum.

aynen öyle, piyasası daha da düşmeden satın kurtulun yemin ederim kanser eder adamı..

• bi jetta değil tabi.
  • Huka Sampos kullanıcısına yanıt
    Sakin olmamız isteniyosa şu forumdaki boş beleş adamlara önlem alın banlayın , yöneticiyseniz olumlu yönetici olun. Yorumlarımızı da sacma sapan bir iki adam sikayet etti diye silmeyin. Açın bakın yorumuma yanlış bişey değil bilhassa tam doğruları konuştum. Forumunda iyice suyu çıktı

• hayırlı olsun.. kazasız belasız inşallah...
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Darısı basımıza
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.