Şimdi Ara

nike ayakkabı 40 tl (stok az hata olabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 249 TL olarak stokta şu an, alanlarınkini göndersinler.
  • Alan arkadaşlar iade etmesin bence.
    Sonuçta hatalı fiyat girmişler sorumluluk kendilerinin nasıl bir markette etiket hatasından dolayı düşük olan fiyat geçerli sayılıyorsa bunda da aynı durum geçerli...
  • afrasyab_ A kullanıcısına yanıt
    249 tl yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Kendiniz iptal etmeyin arkadaşlar madem bir hata yaptılar sonuçlarına katlanıp kendileri iptal etsinler siparişi, kendileri iptal ederse mağaza puanları olumsuz etkileniyor o yüzden sizden iptal etmenizi istiyorlar.

Beni de aradı. İptal etmeyi düşünmüyorum. Kendileri iptal etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün kadar önce bende 25 liradan daha ucuz olmayan bi ürünü kargo bedava 12 liraya aldım. adamlar arayıp iptal edin yok dediler dedim yoksa koymasaydınız etmiyorum dedim. daha geçen gün kendim iptal etmek zorunda kaldım. adamlar bildiğin iptal etmedi. geç kargoya düşünce daha çok puan kaybediyorlar haberleri yok kekoların. ülkemizde e ticaret in e sinden anlayan yok. t sinden anlayan da yok da işte.
  • fiyatın hatalı girilmiş olmasını bile bile sipariş verilmesi ve adamların arayarak ricada bulunmasına rağmen onların hatası diyenler var çok enteresan bir toplum olduk.

Bu resmen penceresi açık olan bir eve girip hırsızlık yapmaya benziyor. Vicdan meselesi tabi.

Günlük hayatta bile hatasını kabullenemeyen bir millet için gayet normal.
  • Böyle durumlarda azıcık empati yapmak iyidir...
    Aynı durumda siz olsanız ne düşünürdünüz?
  • yanlış fazla para üstü veren kişiyi uyarmayıp bu parayı cebine atan oranlaması, uyaranlardan çok daha fazla ülkemiz de!! adam yanlış girmiş olabilir insanlık hali birgün sana da uğrar insanlık durumu o zaman ben bunu yapanın diye başlarsın!!! keser sap mantığı iyi kavramak lazım!!! Bu yapılan da karşı tarafın mağduriyetinden faydalanmak.Böyle ayakkabı alıp ayağıma giyeceğime kışın terlik le dolaşırım vicdanım sızlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 2 Aralık 2015; 13:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

İlk alırken 14 kişi ürüne bakmıştı, şimdi baktım 633 kişi bakmış, bu sıcak fırsatlar Ahalisinden korkulur

1417 kişi bakmış şuan. misafirler üyelerden fazla malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

fiyatın hatalı girilmiş olmasını bile bile sipariş verilmesi ve adamların arayarak ricada bulunmasına rağmen onların hatası diyenler var çok enteresan bir toplum olduk.

Bu resmen penceresi açık olan bir eve girip hırsızlık yapmaya benziyor. Vicdan meselesi tabi.

Günlük hayatta bile hatasını kabullenemeyen bir millet için gayet normal.

ben fırsatı görmedim görsem bende alırdım ama ben iptal etmezdim kendileri etinler.
    Nedenide şu yüzde kullanarak almış olsam kendim iptal edersem yüzde yanacak o yüzden.
    Firma kendisi iptal etsin. o zaman bir sıkıntı olmaz. Firmanın puanı düşmesin diye
    kendi yüzde çekim ve hesabım neden yansın olay bu bence.

• Beyler yok hırsızlıktır, yok günahdır yok carttur curttur demeniz çok anlamsız. Müşteri o fiyata o ayakkabıyı sepete atıp parasını da ödüyorsa firma ürünü göndermekle yükümlüdür. Kimsenin kimseden hak yediği yok burada. Arayıp rica edebilir, fakat müşteriye iptal etmedi diye hırsızsınız bilmem nesiniz diyemezsiniz burada. Geçen aylarda barçın firması lotto ceketlerde aynı şeyi yaptı ve hata kendilerinde olduğu için bütün satın alanlara ceketleri yolladılar. Oraya fiyat hatası diye girdiysen iş bitmiştir. Hırsızlar diye insanları etkiketlemeyin, kimse bir şey çalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan yorumlar hat safhada neymiş kapısı açık pencereye girip hırsızlık yapmakla aynıymış.
    Yok fazla alınan para üstünü cebe atmakmış.
    Firma sahibimisiniz nesiniz.Hata yapıyorlarsa kendileri iptal eder olur biter.Hem hata yap hem mağaza puanım düşmesin diye müşteriden iptal iste yok öyle yağma.
    (n11 satıcılarının büyük kısmı faturasız iş yapıyor.Çakma veya refisburhed ürün yolluyor.Bunlar firma savunmasında açın bi firmalara yapılan şikayetleri bir okuyun.Ondan sonra bana burda satıcı savunun)
    Tüketici haklarını ondan sonra uzaktan satış sözleşmesini açta bir oku.Ondan sonra konuş...

Markette bile bu böyle fiyat etiketi hangisi düşükse o kabul edilir.Bunda müşterinin bir suçu yok.Şu ayakkabıyı bende sipariş etsem bende iptal etmezdim.Kendileri iptal edip geçsinler.
  • Bu konunu. Akibeti ne oldu arkadaşlar benim ayakabı hala geciken kargo olarak bekliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZÜR DİLEYEREK KONU HORT:
    Üzgünüz, mağaza ürünü tedarik edemiyor.
    Mağaza siparişi onaylamadığı için Mağaza Puanı düşürüldü.
    Sipariş Kodu: 204294575562 Sipariş Tarihi: 02.12.2015
    Mağaza: sport444

Nike Air Max Affort TR 705353-071 Erkek Spor Ayakkabı
    RENK: Gri
    BEDEN: 44,5
    1 Adet
    Mağazaya Soru Sor 40,00 TL
    Para İadesi* 40,00 TL
    İade Banka Referans Kodu 601005684867
    *Para iadesi tutarına n11 puan ve vade farkı da dahildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.