Şimdi Ara

Nike Eşortman Takımı Yanıyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
6.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesin bilgi yayalım : "Eşofman" haydi aydınlanın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AşoFORTman degilmi yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bağcılarda iyi satar bu ürün aslında
  • Arkadaşlar araştırıyorum da buna yakın fiyat bulamadım bence güzel fırsat ihtiyacı olan alsın
  • bizim zamanımızda eşofmandı.
  • doğrusu e-şort-man dır

e : elektronik / şort: kısa / man-adam
  • eşokman o eşokman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buda burada kalsın.

Nike Eşortman Takımı Yanıyor!!!

• haşırtman olmuş bu
  • Ne pis geyiğiniz varmış arkadaş.
  • bir lojistik firmasında bu markanın projesini yönettim.. Millileştikten sonra kendi mağazaları nfsmağazalar boyner flo morhipo sneaksup yalı dalkılıç barçın koray enter samuray aklınıza gelebilecek neresi varsa heryere nikd dağılımı gerçekleşiyordu.. hayatımda böyle dandik bir eşofman takımı görmedim.. o kadar inceki anca pijama diye giyebilirsiniz.. slimfit ürün ama çok kalitesiz.. işin komik tarafı bu academy16 knit modelin 150 tl den yanıyor olarak açılması.. 70-80 satsalar almam.. 50 liraya pijama niyetiyle alırım..

şu zamanda 250 lirayı gözden çıkarmadan iyi bir eşofman takımı alamazsınız büyük spor markalarından..
    ancak sıcak fırsatlarda bişey düşer belki öyle..

M Nsw Ce Trk Suit Flc modeli güzel kaliteli kullanıyorum..
    NIKE DASH WARMUP modelinden 3 tane var çok seviyorum bunları tam eşofman ne ince ne kalın artık üretimi yok..
    yeni nesil çöp eşofmanlara göre bu kalite..

spor kulüleri için ürettikeri model olan M NK DRY TRK SUIT SQD K Tracksuit modeli kaliteli oluyor..
    örneğin bu seri yıllardır galatasaray trabzon başakşehire üretilirken aynı zamanda barca juve manchester gibi kulüplerede üretilir galatasarayda bunlardan biri

eşofman takımı alacaksanız adidasın eşofmanları daha pahalıdır ama takım eşofmanda hakkını verir.. nike bence bu konuda çok iyi değil..

sıcak fırsatlar sayesinde T-Suit Dassler adidas eşofman takımını 159.90 a almış biriyim.. bunun gibi ürünlere yanıyor yazıyor..
    nike academy16 knit gibi çöp pijamalara değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 7 Aralık 2018; 16:18:16 >

• Eşortman dan sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 7 Aralık 2018; 16:10:50 >
  • Aşortman da değil, "A short man"... Yani kısa adamlar giyer bunu demek... :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirk yillik hoşafmani bize mi öğretiyonuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu espriyi de kimse yapmamış. Bende bunu yapıp konudan hızlıca uzaklaşayım.

"Kardeş dükkanın hayırlı olsun."
  • her basliginiza dikkat cekmek icin yaniyor yazip attention *hore olmaya calismayi birakin.

yaniyor yaziyorsaniz bir basliga, insani yanlis fiyat mi diye tereddute birakacak bir fiyat olmalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 7 Aralık 2018; 16:42:9 >
  • Hem kötü ve soğuk renkler, hem de tasarım rezil.
    Fiyat ucuz değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.