Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nike Hypervenom Krampon (Topa Değmedi) Satın Al 1 Ocak 2019 23:24 1 1 Nike Hypervenom Krampon (Topa Değmedi) Ayakkabı 45 numara fakat nike kalıpları biraz küçük ben normalde 43.5 giyiyorum bana tam oluyor ayak boyunuz 29 cm ise size de tam olur.Ayakkabı faturasıyla birlikte verilecektir zaten geçen yıl Amerikan futbolu için almıştım yani ayakkabı top yüzü görmedi.Fotoğraflardan da göründüğü gibi ayakkabı tertemizdir hiç bir sorunu sıkıntısı yoktur.Dişleri ilk günkü gibidir herhangi bir erime vs. yoktur.Alacak olana şimdiden hayırlı olsun...Fotoğraflar:Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hepsiburada 1750 TL Hediye Çeki Versace Eros EDT 200 Ml [SATILDI] Playstation 5 Sıfır Ayarında [SATILDI] Microsoft Xbox Kablosuz Kulaklık Microsoft Türkiye Garantili (2000 TL)