a510'un video kayıt süresi de sınırlı diye biliyorum ben... Gürbüz
kullanımda pratiklik kolay kullanım arıyorsanız nikon, daha çok manuel olarak kullanırım derseniz canon hp alacak arkadaşa da alırsa yazık edersin parana diyorum
canonda düşük çözünürlükte 3 dk hiç yoktan. nikonda yüksek çözünürlük 26sn düşük çözünürlük 52sn. sonuç olarak ikisi de sınırlı da işte. biri daha sınırlı:))
kesinlile A510[
quote:
Orjinalden alıntı: allaturcha
PARDON!!! Arkadaşım oturumunu açık unutmuş, yanlışlıkla onun nicki ile mesajımı yollamışım. Mesaj fetihden değil, allaturchadan olcak.
A510 culara bugün itibari ile bir yenisi daha eklendi:) Artık benimde bi fotoğraf makinem var. Başta Mertkan hocam olmak üzere karar vermemde yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum!!
Aslında fotoğraf makinesi almaktan çok; o mu, bu mu, kaça, nerden alınır demekten kurtuldum, ona seviniyorum! :) (Gerçi sırada kart, pil-şarj aleti var ama olsun makinayı aldımya gerisi yalan )
Ankarada 400 YTL ye aldım (nakit). Bu fiyata rahat iniyolar. hatta, 390, 380 e bile verenler var, biraz sıkıştırınca oluyo. Karar verme aşamasında olanların Allah yardımcısı olsun! Ama emin olun ben 1-2 aydır araştırıyorum, fiyat/performans açısından en ideali. hiç düşünmeden, parayı cebinize koyup, en yakın canon bayisine(necatibey caddesinde var baya) gidin alın ve kurtulun bu işkenceden
video kaydının 3 dakika ile sınırlı oluşu cihazın koyduğu bir sınır mı? Yani ben 256mb kart takınca 3dk sınırını aşabilir miyim?
Malesef aşamazsın ama 3 dk lık klipler şeklinde kartın hafızası kadar çekim yapabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme