Şimdi Ara

NIKON COOLPIX L25 BEYAZ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatandan beş adet aldım, hediye olarak dağıtılacak. Bu fiyata nikon daha ne olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarenler_81

quote:

Orijinalden alıntı: Nothing06

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: hastadoktor

gÜZEL fiyat ama 27 dakikadır. Adres seçiminde hata var diyerek en az 20 sefer tekrar giriş yaparak denememe rağmen satın alamıyorum.

vatan bilgisayarda da aynı fiyat.hemde renk bolluğu var gümüş kırmızı siyah beyaz seç beğen

http://www.vatanbilgisayar.com/nikon-vma990ha-coolpix-l25--3-lcd-dijital-fotograf-makinesi%28gumus%29/productdetails.aspx?I_ID=59792

tüh keşke oraya baksaydım araştırmadan direk sipariş verdim teknosadan vatanda kulak burun kıl makıinası alacaktım şans

kaptım 1 tane hem nikon hem 99 lira :) vatan ta ta tan

Güle güle kullan demek isterdim ama makinayı görünce insanın yüzü düşüyor.Vatan ta ta tann...

Hocam dün siparişi verdim bugünde iş çıkışı mağazaya uğrayıp cihaza baktım ve gayet güzel... Cİhazın fiyatı 99 TL olduğunu belirtmek isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: clra

Vatandan beş adet aldım, hediye olarak dağıtılacak. Bu fiyata nikon daha ne olsun

Hem nikon hem dandik .Adına aldanıp 100 liranızı çöpe atmayın.Makine sattığım dönemlerde elime geçmiş,ömrü hayatımda gördüğüm en beş para etmez makinedir bu model.Bilgilendireyim dedim.
    Ekleme:Moda tabirle ''Ütüyle fotoğraf çekin daha kaliteli çeker.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 5 Kasım 2012; 21:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

kısacası 99 liraya bedava

satın alan arkadaşlar eline geçince hak verecekler bana

saygılar

Ben de teknosa'dan almıştım ücretsiz kargo ile bugün akşam geç saatte geldi.
    Malum teknosada sadece beyaz rengi vardı.
    Ben pek bir şey beklemiyordum ama kasası gerçekten çok hoşuma gitti.
    Yarın gündüz gözüyle birkaç fotoğraf çekip değerlendirmek lazım.
  • arkadaşlar makine elime ulaştı parasına göre mis gibi makine .kargo ya 4 lira ödedim

bundan önce yine vatan kampanyasından 99 liraya canon a800 almıştım ona 100 basar.zaten aldığım gibi sattım canon a800,ü

lcd si 115 K idi.akşam ev ortamında çok acaip derecede kumlanma vardı video kaydında vede fotoğraf çekerken tabiri caizse elini hiç oynatmayacaksın

azıcık oynat resimler bulanık çıkıyordu

nikon L25 te 3 inç lcd var. 230.000 pixel mevcut.720p video kaydı akşam ev ortamında gayet başarılı.hafıza kartı class 4 olmasına rağmen zerre bir takılma yok görüntüde .pc de seyrettim güzel

İLANIMDAKİ RESİMLER her NEKADAR ACEMİ OLSAMDA AZÇOK BİLGİ VERİR
    NİKON L25 İLE AKŞAM ODA IŞIĞINDA ÇEKTİM
    http://forum.donanimhaber.com/m_67839781/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67839781

kısacası 99 liraya bedava

satın alan arkadaşlar eline geçince hak verecekler bana

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 10 Kasım 2012; 16:00:52 >

• beş para etmez makineye 100 lira verilmez. 100 liraya geçtiğimiz ay fujifilm finepix f47 fd aldım yarı proflarla kapışırım o kadar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

beş para etmez makineye 100 lira verilmez. 100 liraya geçtiğimiz ay fujifilm finepix f47 fd aldım yarı proflarla kapışırım o kadar diyorum.

artık 150 zatenlinklere dahi bakmadan sırf boş yorum olsun diye yazdığınız belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

beş para etmez makineye 100 lira verilmez. 100 liraya geçtiğimiz ay fujifilm finepix f47 fd aldım yarı proflarla kapışırım o kadar diyorum.

artık 150 zatenlinklere dahi bakmadan sırf boş yorum olsun diye yazdığınız belli

bakmadığımı nereden biliyorsunuz ? Baktım fiyatı gördüm 100 lira dahi etmeyeceğiniz söyledim burada güzel deyip insanları kandırmıyorum ben 100 lira güzel herkes almış 150 ye de alınır ifadesi oluşmasın diye uğraşıyorum.

• wampaa seni de 100 liraya makine sahibi yapmıştık ama ne uğramıştık L25 en berbat fotoğraf makinesidir arkadaşlar. Titreşim önleyici yok, sensör küçücük, her türlü özelliklik berbat. Ancak cayır cayır gün ışığında işe yarar fotoğraf çeker.

• Arkadaşlar iki gün önce Vatan Bİlgisayar Gaziantep şubesinden 99 tl ye aldım bu cihazı promosyon ürünü olarak satışa sunulmuş bu fiyata süper buldum valla hala şaşkınım :))
  • 99 tl'ye Media Markt'da görüp hemen atlamadım ve iyiki burayı okumuşum. Hediye alacaktım ama alacağım kişiye hakaret edecek kalitede bir ürün almaktan korkuyorum. Başlıktaki arkadaşın sorunlu partiyi geri kalmış ülkemize gazlamış olabilecekleri diğer ürünlerde olduğu gibi bu üründe de kuvvetle muhtemel. Çekim kalitesi ve kapalı alan ışık (flaşla bile) yorumları vazgeçmeme yetti.

• zamanında bu makinaya 200 lira veren biri olarak bir makina bukadar kötü olamaz. cep telefonu ile çektim tatil resimlerini öle böle dil.
  • Alalı 1,5 sene oldu. 200 küsür TL ye.. İlk başlarda fena değildi. Son 6 aydır kullanamıyorum. son 1 aydır 3 kere servise gitti.
    Bir türlü düzelmiyor. Vatana iade talebi yaptım. Bulanık çekimler , yeni pil bile taksan sürekli "pil deşarj olmuş uyarısı..
    Velhasıl düzelmedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.