Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chemucell

mediamarkt insert te d3100 +18-55 kit 1199 tl ilginenen arkadaslara...

Oldukca iyiymiş lens VR mi acaba bilgi var mı ?
  • insertte yazan soyle:d3100+18-55 Non VR lens

insert resimdeki lens uzerinde VR olduguda yazıyor.

ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 23 Kasım 2011; 14:51:15 >
  • Saraybosna amerikan freeshopunda D3100 body+18-55+55-200 lens 899 usd.Nasıl fıyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

Saraybosna amerikan freeshopunda D3100 body+18-55+55-200 lens 899 usd.Nasıl fıyat?

Fiyat cok güzel ama yine de VR var mı bakın almısken VR li olsun şayet benim gibi titrek ellere sahipseniz keskinlik için VR dan daha iiyi kanka bulamıyosunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

Saraybosna amerikan freeshopunda D3100 body+18-55+55-200 lens 899 usd.Nasıl fıyat?

Fiyat cok güzel ama yine de VR var mı bakın almısken VR li olsun şayet benim gibi titrek ellere sahipseniz keskinlik için VR dan daha iiyi kanka bulamıyosunuz :)

Vr lı lensler..Aslında alıcak bırını bulsam ortak alınabılır 18-55 ıle body onun olsun , ben 55-200 u alırım para katıp.Hem o uyguna alır hemde benım işim görülür :)))
  • bugün nikon 50 mm 1.8 f lens aldım. tek kötü yanı maalesef d3100 body'de af motoru olmaması. malum af-s li lens almaya kalksanız fiyat ikiye katlanıyor. nikon'un artık yeni ğrettiği bütün lensler af-s olmalı ve fiyatlarda makul seviyelerde olmalı. manuel kullanım yetersiz ışık ortamlarında doğru netleme yapılmasını çok zorlaştırıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: passenger38

lensim 18-55 lens konusunda pek bilgim yok, daha ileri düzey için hangi lensi önerirsiniz

ne tür çekimler yapacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutay

quote:

lensim 18-55 lens konusunda pek bilgim yok, daha ileri düzey için hangi lensi önerirsiniz

Şu an için; yapı, tarihi eserlerin iç mekan ve dış mekan çekimleri, kapalı mekan portre, düğün kına fotğraflarını çekeceğim, ileride doğa fotoğrafları, manzara fotoğrafları
  • Nikon kısmında vermiştim resmi ama bi de burda vereyim de eksiklerimizi iyice öğrenelim orda arada kaynadı sanırsam :) üstadlar eksik gedik bildirin. Fotografta Nik Software HDR uygulanmıstır

NIKON D3100 KLUBU
  • Harika foto hocam.Daha ne kurcalıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Harika foto hocam.Daha ne kurcalıyorsun

sagol Shark hocam olsun ne öğreniyosam size sora sora öğreniyorum . Kurs falan mümkün olamadı bu ara nikah telaşı falan da girince bakalım halimiz ne olacak kursa gidene kadar böle böle öğrencem herhalde :(
  • quote:

quote:

quote:

Şu an için; yapı, tarihi eserlerin iç mekan ve dış mekan çekimleri, kapalı mekan portre, düğün kına fotğraflarını çekeceğim, ileride doğa fotoğrafları, manzara fotoğrafları

Çok amaçlı kullanabileceğiniz Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 AF-S DX lensi tavsiye ederim eğer bütçenize uygunsa. Bu lensle saydığınız türdeki çekimlerin tamamında iyi sonuçlar alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimenda -- 24 Kasım 2011; 14:22:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok amaçlı kullanabileceğiniz Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 AF-S DX lensi tavsiye ederim eğer bütçenize uygunsa. Bu lensle saydığınız türdeki çekimlerin tamamında iyi sonuçlar alabilirsiniz..

ilginiz için teşekkürler, birde Nikkor 18-135mmf/3.5-5.6G IF-ED lens var 18-70 le fiyatı aynı hangisi daha iyi
    18-70 link http://www.fotografdunyasi.com.tr/NIKON-AF-S-DX-18-70mm-f35-45G,PR-44.html
    18-135 link http://www.fotografdunyasi.com.tr/NIKON-AF-S-DX-Zoom-Nikkor-18-135mm-f35-56G-IF-ED,PR-11.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passenger38 -- 24 Kasım 2011; 15:28:16 >

• 18-70 veya 18-135'e o parayı verene kadar Tamron 17-50 veya Sigma 17-70 alınır. İlla ikisinden biri olcaksa 18-70 daha iyi sonuçlar verir.

Yine de bu lenslere garantilide o fiyatlar çok.
  • Ben yaklaşık 2 hafta önce Vatan'ın hafta sonu kampanyası ile D3100 18-55 VR Lens+55-200 Lens ile beraber 1.741 TL aldım.
  • 18-55 icin parasoley onerisi olan varmi alabilecegim bir yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 25 Kasım 2011; 11:48:18 >
  • @Black_BlasterR ben de çiçek parasoley bakıyorum bulursam buraya da atacam linki. Sayfa gerilerde kalmıs :D
  • Arkadaşlar Tamron ve Sigma lenslerinin hangi serilerinde AF motoru var ? Mesela Nikon'da AF-S olan modellerde motor var, benzeri bir sınıflandırma Tamron ve Sigma ürünleri için de geçerli mi ? Geçerliyse hangisi ? Hepsiburada'da bakıyorum ürün açıklamasında lenste motor olup olmadığına dair herhangi bir ibare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimenda -- 5 Aralık 2011; 15:54:30 >
  • Arkadaşlar aslında Nikon uyumlu AF motoru olan lensleri buraya yazsak nasıl olur ? Geçenlerde 50 mm lik portre çekimi için lens aldım. Başlangıçta manuel netlemenin bu kadar problem yaratmayacağını düşünüyordum, ancak lenste AF motoru olmadığında gerçekten el ile netleme yapılması çok zor. Vizörden bakıyorum net gözüküyor, fotoğrafı çektikten sonra hala fotoğrafta net olmayan alanların var olduğunu görüyorum.
  • ilk aklıma gelenler 18-55 , 18-105 , 55-200 af var ama güzel liste yapılabilir :) Benimde cok lens bilgim yok maalesef. :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.