Şimdi Ara

Nikon D50 nasıl bi makine? Piyasası nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aghmedow1

Peki D60'la karşılaştıracak olursak neler söyleyebiliriz?

Merhaba,
    Konuyla ilgili daha önce atmış olduğum post da,d50 modelinin daha sonra çıkan d40,d40x,d60 ve d3000 modellerinden farklarını belirtmiştim.Eğer çok yüksek çözünürlük sizin için önemli değilse ve almak istediğiniz d50 modeli de gerçekten temiz kullanılmışsa tabiki d50 modeli de tercih edilebilir ama d60 modelinin de bazı ayrıntılılar konusunda daha iyi özellikler barındırdığı unutulmamalı.
    Özellik olarak aralarındaki en temel fark,d50 modelinde gövde üzerinde af motorunun bulunması olarak gösterilebilir.Diğer bir çok ayrıntıda ise d60 daha iyi sayılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 20 Ağustos 2010; 23:36:35 >
  • Son bi sorum olacak. D50 modelinde F ayarlayabiliyor muyuz? Yoksa makinenin insafına mı kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aghmedow1

Son bi sorum olacak. D50 modelinde F ayarlayabiliyor muyuz? Yoksa makinenin insafına mı kalıyor?

DSLR makinadan bahsediyoruz. Hız, diyafram, beyaz ayarı, ISO ayarlamak veya makinaya bırakmak kullanıcının elinde. Tam manuel kontrol vardır bütün DSLR'lerde.
  • c.james soyledikleri çok doğru.
    bady kalitesi af ve verdiği keskinlikle çok guzel bir makinedir. tak dez avantajı 2" lik ekranıdır.
    şu anda yeni başlıyor olsaydım d60 d40 d3000 gibi makineler yerine sırasıyla, tamiz d70s d50 d70(isoda başarılı değil çok) tercih ederdim.
  • Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sağolun.
  • Bir önceki makinem D50 idi. Şu an eşim kullanıyor. Eşim bu işe heveslenmese hala onu kullanıyor olacaktım. Değiştirmek ya da satmak aklımdan hiç geçmedi. Eğer temiz bir cihazsa hiç düşünmeden alabilirsiniz... Kesinlikle memnun edecektir.
  • D50 yi hic yakindan gormedim. Ama garip bir sekilde sempati duyuyorum. Bir tane almayi dusunuyorum.

Af konusunda nasil acaba? Ozellikle dusuk ışıkli ortamlarda cok zorlar mi? Tamron 17-50 gibi bir lensi rahat dondurebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.