Şimdi Ara

Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.755
Cevap
58
Favori
233.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben de biraz önce D5100'ü sipariş ettim, uzun süreden beri takip edip, araştırıyordum. Sonunda kavuşuyorum
  • Hayırlı olsun makineniz çok güzel bir seçim yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Hayırlı olsun makineniz çok güzel bir seçim yapmışsınız

Teşekkürler hocam, senin yazılarının yanı sıra, derginin de sıkı takipçisiyim. Anlattıklarını uygulamak için sabırsızlanıyorum
  • Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Arkadaşlar merhaba ben de biraz önce D5100'ü sipariş ettim, uzun süreden beri takip edip, araştırıyordum. Sonunda kavuşuyorum

Hayırlı olsun

Kurcaladıkça bizim farketmediğimiz bir şey olursa paylaşımlarınızı bekleriz
  • 5100 sahibiyim ama acaip amatörüm hiçbişi bilmiyorum arkadaş aldım otomatık moda öyle çekiyorum.. yardımcı olucak link vs varsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

5100 sahibiyim ama acaip amatörüm hiçbişi bilmiyorum arkadaş aldım otomatık moda öyle çekiyorum.. yardımcı olucak link vs varsa sevinirim..

Kullanma klavuzu
  • quote:

5100 sahibiyim ama acaip amatörüm hiçbişi bilmiyorum arkadaş aldım otomatık moda öyle çekiyorum.. yardımcı olucak link vs varsa sevinirim..

şimdilik auto modta devam hocam. bol bol kullanmak şartıyla bi süre sonra diğer modlarada hakim olmaya başladığınızı göreceksinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenans

quote:

şimdilik auto modta devam hocam. bol bol kullanmak şartıyla bi süre sonra diğer modlarada hakim olmaya başladığınızı göreceksinizdir.

Shark in çıkardığı dergiyi öneririm

• quote:

N-Photo - March 2012

Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar

Okumak İçin ;

http://forum.donanimhaber.com/m_39771130/mpage_6/f_/key_//tm.htm#57811110

Beklediğimiz dergi çıkmış
    Haydi bakalım
    Teşekkürler shark

• Rica Ederim
  • Arkadaşlar merhaba, 11 odaklı bir makinede odak noktalarını ben seçerken 1'den fazla odak noktasını seçebilir miyim?
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, 11 odaklı bir makinede odak noktalarını ben seçerken 1'den fazla odak noktasını seçebilir miyim?

http://www.cameralabs.com/reviews/Nikon_D5100/images/menus/Untitled-1-86.jpg

Resimden siz büyük ihtimal en üsttekini kullanıyorsunuz.Diğer modlar ile diğer focus noktalarını kullanabilirsiniz

• quote:

Arkadaşlar merhaba, 11 odaklı bir makinede odak noktalarını ben seçerken 1'den fazla odak noktasını seçebilir miyim?

seçemezsin. mesela en sağdakinle en soldakini aynı anda seçmekten bahsediyosun dimi. bu mümkün değil. ok tuşlarıyla tek nokta seçim olarak gezinebilirsin noktalar arasında.
  • quote:

quote:

Resimden siz büyük ihtimal en üsttekini kullanıyorsunuz.Diğer modlar ile diğer focus noktalarını kullanabilirsiniz

gövdede af motoru olmasa da oluyor mu birden fazla noktaya odaklama??
    mesela 50mm f1.8D ve d5100 kullanırken??

• Odak noktalarının motor ile alakası yok.Dediğiniz ekipmanlarda'da rahatça kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

quote:

quote:

gövdede af motoru olmasa da oluyor mu birden fazla noktaya odaklama??
    mesela 50mm f1.8D ve d5100 kullanırken??

Para verip alacaksan motorsuz alma
    Motor olmayınca af noktalarının önemi kalmaz. Noktalar çalışsa bile elle odaklama yapabileceğin için, bir anlamı kalmaz.
    Bende 50mm af–s var, motorlu olan dan. Çok memnunum. Bu lens hızlı odaklayan bir lens motoru olmasa hızın anlamı kalmazdı. sürekli hareket eden çocukları çekmenin başka bir yolu yok

• Yok hepsini yazmadım yoksa liste çok uzun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.