Şimdi Ara

Nikon D5500: Püf Noktaları,Sorunlar,Çözümler,Cevaplar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Detay konusunda 5d mark 2 ve 6d'den daha iyi olması şaşırtıcı.
  • Ben d5300 kullancısıyım 5500 arasındaki tek fark dokunmatik ekran diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

Ben d5300 kullancısıyım 5500 arasındaki tek fark dokunmatik ekran diye düşünüyorum

D5500'ün fotoğraf kalitesi daha iyidir.
     Nikon D5500: Püf Noktaları,Sorunlar,Çözümler,Cevaplar Nikon D5500: Püf Noktaları,Sorunlar,Çözümler,Cevaplar
     Nikon D5500: Püf Noktaları,Sorunlar,Çözümler,Cevaplar Nikon D5500: Püf Noktaları,Sorunlar,Çözümler,Cevaplar
     Nikon D5500: Püf Noktaları,Sorunlar,Çözümler,Cevaplar

• Nikon D5500 video incelemsi, Almak isteyenlere biraz yardımcı olur.

• Şu kullanım kılavuzu gereksiz kalabalık olmuş ! Nikon resmi sitesinde orijinal Türkçe PDF'sini zaten veriyor benim bildiğim 2 yıldır !!!
    Nikon resmi sitesinden her an herkes her modelin türkçe kullanım kılavuzunu indirebiliyor.
  • D5300 aldım bir sorun var yani aynı şey 5500 için de geçerli
    nokia lumia serisi yani Windows Phone 8 telefon kullanıyorum, bu telefonun wifi özelliği ile WP8 telefona bağlanamıyorum yazılımı henüz yok yada ben bulmayı beceremedim bu konuda bilgi sahibi olan arkadaş varsa yardımcı olursa memnun olurum.
    windows phone kullanan arkadaşlar bu 2 seriyi alacaksa wifi özelliğinden şimdilik faydalanamayacak haberi olsun.
  • D5500 BATARYA FOTO CEKIMI 820 FOTO
    D5300 600 FOTO
    BATARYA FOTO ÇEKIM SAYISISI VE DOKUNMATIK LCD ICIN D5500 ALMAYI DUSUNUYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHARINGAN

D5500 BATARYA FOTO CEKIMI 820 FOTO
    D5300 600 FOTO
    BATARYA FOTO ÇEKIM SAYISISI VE DOKUNMATIK LCD ICIN D5500 ALMAYI DUSUNUYORUM

Tabi,
    Sizin için kullanım sürecinde önem arz eden detaylar ise bunlar elbette D5500 alırsınız. 600 poz da hiç az değil. Bu ortalamadır, flaş kullanmazsanız falan D5300 ile de 700 poz rahat görürsünüz. Bu CIPA verilerinde belli adette flaşlı çekim de yapılarak bu ortalama 600 poz değeri veriliyor. Genellikle böylesi kaliteli sensörlü aletlerde flaşa çok ihtiyaç olmadığından verilen değerin üstünde verimlilik alıyor kullanıcılar.
  • Bende bugün aldım makineyi fakat yurt dışından aldığım için Türkçe yok dil ekleyebiliyor muyuz
  • Hayırlı Uğurlu Olsun. Bizde Aldık Bugün Birtane. Nikon Markasında Yeniyiz. Aslında Canoncuyuz Kurumsal Olarak 5 Adet 1dx Modelini Dullanıyoruz. Neden Profesyonel Varken Bunu Aldınız Derseniz Basit ve Amatör Çekimler İçin Aldık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.