Şimdi Ara

Nikon d750'yi ikinci kez servise çağırıyor !!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Servis konusunda benim öyle direk negatif bir fikrim oluşmadı. Ben de zaman içinde 1 makinamı 2 farklı sebeple servise yolladım. Geldikten sonra da hiçbir problem yaşamadan 1 seneden fazla kullandım. Hatta son servise göndermemde makinanın LCD ekranda hiçbir şikayet bildirmemiş olmama rağmen ekranı yenilemişlerdi ! Kılcak 1-2 çizik vardı ama çok dikkatli bakınca, şöyle açı verip de ışık yansıttacak şekilde açıya getirince görünüyordu. Yepyeni olmuştu velhasıl makina. Ne ise dediğim gibi 1 seneden fazla kullandım tık demeden ve sonra sattım, bir şikayet de gelmedi 8-9 ay geçti. Tabi servis Nikon servisi değildi.
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Nikon servisi garantili bile olsa lcd ekranı değiştirmiyor. Senin bu bahsettiğin yer muhtemelen Hayyamda, senin tanıdığın bir tamirci, belkide sensindir. Şimdi millet soracak AAA kim kim hangi tamirci diye. Şimdi sen diyeceksin, Falan Falan yere gidin ordaki tamirci diye. Hiç kimse babasının hayrına lcd ekranı değiştirmez. Bıktım şu internet aleminden, hep balon hep balon. Kandırmaca, uydurmaca havalarda geziyor.
    Kardeşim niye böyle yazıyorum sen biliyormusun. Ya sen adamların çok yağlı bir müşterisisin, yada adamlar uzaydan filan geldiler. Yada senin yüzündeki nuru filan gördülerse hayran kalmışlardır. Anlattıkların o kadar saçma ki; sen spot bir makine alıyorsun, garantiye gönderiyorsun, devamlı tamir ediliyor. Bide adresi verde gidip hemen onlardan biz makine alalım. AMACIN BU MU Bu saçmalıkları geç yahu. Bu seviyede, bu işlerle uğraşan insanları zor kandırırsın. Anladığım kadarı ile sen 3-4 kez tamire göndermişsin, bide lcd değiştirmişler babalarının hayrına. geriye bişey kaldı, dükkanın ismi

• quote:

Orijinalden alıntı: mt8

Nikon servisi garantili bile olsa lcd ekranı değiştirmiyor. Senin bu bahsettiğin yer muhtemelen Hayyamda, senin tanıdığın bir tamirci, belkide sensindir. Şimdi millet soracak AAA kim kim hangi tamirci diye. Şimdi sen diyeceksin, Falan Falan yere gidin ordaki tamirci diye. Hiç kimse babasının hayrına lcd ekranı değiştirmez. Bıktım şu internet aleminden, hep balon hep balon. Kandırmaca, uydurmaca havalarda geziyor.
    Kardeşim niye böyle yazıyorum sen biliyormusun. Ya sen adamların çok yağlı bir müşterisisin, yada adamlar uzaydan filan geldiler. Yada senin yüzündeki nuru filan gördülerse hayran kalmışlardır. Anlattıkların o kadar saçma ki; sen spot bir makine alıyorsun, garantiye gönderiyorsun, devamlı tamir ediliyor. Bide adresi verde gidip hemen onlardan biz makine alalım. AMACIN BU MU Bu saçmalıkları geç yahu. Bu seviyede, bu işlerle uğraşan insanları zor kandırırsın. Anladığım kadarı ile sen 3-4 kez tamire göndermişsin, bide lcd değiştirmişler babalarının hayrına. geriye bişey kaldı, dükkanın ismi

Güzel mesajınız için teşekkür ederim...
    Dediğim gibi başka marka idi, TR'deki bir servis de değildi. 2 kez servise yolladım. Resmi ürün servisiydi. Hatta biraz daha detay anlatayım...
    2'inci kez servise göderme sebebim çok ilginç oldu. Manuel lens aldım, adaptörü Çin'ten e-bay üzerinden aldım, gelmesi 3 hafta sürdü. Ne ise geldi taktım ekran simsiyah hiçbişi yok, sanki lens kapağı takılı gibi ama öyle de değil. Çünki ışığa veya gölgeye çevirince enstantane değişiyor falan. Yani aslında lens+sensör vs. çalışıyor da bana göstermiyor !.. "Eyvah acil servis" !!! Diye düşünürken bir de baktım ki garantisi bitmiş 2 gün geçmiş. Dedim, mecbur bir soralım. e-posta ile durumu yazdım. Yetkili servisten gelen cevap "Önceki servis olayınızda 2 hafta ürün tamir süresi nedeni ile garanti sürenizin bitimine 2 haftanız daha var. Lütfen bize ürün seri nosunu yazın, biz servis kaydı açalım. Şu telefon ve müşteri nosu ile şu kargo firmasını arayın ürünü en kısa sürede bize ulaştırın, ücretsiz-garanti kapsamında ürününüzü onaralım"

Öyle yaptım, işte o zaman da LCD ekranı da yenilediler falan. Bir nevi bundan sonra garantili olamaz, son kıyağımızı yapalım size der gibi hani . Tabi böyle bir müthiş sürprizi de herhalde hiçkimse beklemezdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.